Szimpla nyaralásnak indult az egész ,amire egy nagyon kedves Barátnőmet hívta meg egy ex pasija.
Az uticél egy gyönyörű sziget a tengeren, két hét, mindent a férfi áll és hát az én kedves Barátnőm úgy volt vele, miért ne? Annyi mindent tett a férfiért az évek során, végülis megérdemli. Miért utasítana vissza egy ilyen kedves invitálást.

 Repülőjegy névre szólóan lefoglalva, két főhősünk úton a reptérre, majd egyszer csak a férfi óvatos célzást tesz arra, miszerint a Hölgy tisztában van -e vele, hogy vár cserébe bizonyos dolgokat.
A Barátnőm felháborodva kezdett kiabálni, hogy most azonnal kiszállna a kocsiból és nem megy vele sehová, de ekkor még a férfi nyájas volt. Elnézést kért és másfelé terelte a szót.
 
 Megérkezvén az álom szigetre, úgy tűnt minden rendben lesz, kellemes pihenésnek néz elébe a lány.
 Másnaptól azonban két hét borzalom, megaláztatás és lelkiterror várt rá.
 A férfi folyamatosan bombázta az obszcén megjegyzéseivel, kellemetlen helyzetbe hozta nyílvánosan és a dolog akkor csúcsosodott ki, amikor esténként jól be is rúgott.
 Undorító módon viselkedett és zaklatta a lányt minden éjjel.

 A történet nagyon dióhéjban ennyi lenne.
A kérdés, amit azóta is fejtegetünk a lányokkal – többek között ezzel a kedves Barátnőmmel is- , hogy nem lett volna semmi gond a szexel, ha a férfi nem ilyen köntösbe csomagolja szándékát.

 Ugyanis, miért ne lehetne a Nőknek is szabad egy – két egészségügyi kufirc? Nyaralás, szép hely, tenger part…. éppenséggel belefér. NEKÜNK IS!

 A férfiak úgy gondolják, hogy ha egy nő szabadosan igényét támasztja egy szexre, majd ő kér a végén, hogy menj tovább, akkor kurva.
 Ha ők teszik ugyanezt, akkor az menő. -.-

 Nos Uraim! Mélylevegő és kezek a pulzusra, mi is szexelhetünk csak az élvezet miatt, aztán léc.

Ez a nyaralás is telhetett volna kellemesen, szexel fűszerezve, ha Nőként tudnák kezelni a hímek a Hölgyeket, nem hentesárunak.

 Mi is elmegyünk egy – egy éjszakára vagy még annyira sem… pár órára – ha mázlink van a pasival és nem csak perceket ad. -.-

 Nem értem, hogy miért kell különbséget tenni a férfi-szex és a női-szex között.
Mi is pontosan ugyanannyira szeretjük és akarjuk, mint a kanok. Semmivel sem kevésbé. Akkor miért van mégis úgy elkönyvelve, hogy a Nagykönyv szerint a nők csak otthon, párnák közt, több hónapos/éves kapcsolatban tehetik?

 Szebbek vagyunk, jobb a dumánk, jobb az illatunk…hogy az összképről már ne is beszéljek. -ezt hagyjuk otthon a hálószobának?

 

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás