Systemet akusztikusan? Totál őrültség. De brutál jó.

Február 18. án ismét felhangzanak a jól ismert System melódiák az Instant színpadán. Ha még nem hallottad a csajok hogyan dolgozzák fel akusztikusan a SOAD dalokat, azt ajánlom ne hagyd ki. Aki pedig már részese volt, tuti ismét ott lesz –  ugyanis eléggé behúzó, amit művelnek.

Legutóbbi Instantos estjükre jómagam is ellátogattam. Mindent elmond szerintem, hogy a buli után napokig mást sem hallgattam csak Systemet, sokáig hangulatban maradtam. A Wednesday stílusú Anett igencsak őrült hangulatot csinált, a közönség pedig roppant mód vette a lapot. Az akusztik hangszerelés ellenére a szólók sincsenek kispórolva, ami igazán fantasztikus, tekintve, hogy nem könnyű dolga lehetett a zenekar vörös démonának, Livinek az áthangszereléssel. Éden zongoratémáival telepakolt dalok pedig annyi életet kapnak, hogy tuti pár férfinak is kicsordul a könnye.
A tribute műfaj iránti antipátiám szinte teljesen megszűnt, cserébe hatalmas élményt kaptam zeneileg.  Az meg már szinte hihetetlen, hogy minden koncertjükön pogó és stagediving van. Képzeld el, ahogy szól otthon a progi rock, iszod a sört a cimbivel és felüti a fejét a gondolat: haver, menjünk egy akusztikus bulira pogózni, épp koncerteznek a csajok!
Zseniális.
Szóval nem kérdés: én most is ott leszek. A lányok ismét 2 órás bulival készülnek, ráadásul új dal is várható.
Kíváncsian várom, hogy melyik lesz az. Sugar? Cigaro?

Csekk az eventet: https://fb.me/e/eYrm9iKiK

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás