Sink Ship – Megérkezett a Mhorai új videóklipje

A mai napon jelent meg a Mhorai új videóklipje, melyet a Waters albumon hallható Sink Ship című nótára forgatott a csapat.

„Kiadtuk a Waters albumunkon hallható Sink Ship videoklipjét. A klipben a magyar underground zenei életet szerettük volna megörökíteni, ezért egy igazi koncerten forgattuk le azt a szülővárosunkban, Mezőkövesden, a nemrég nyílt Dögkúton. A koncepciónk egyszerű volt: minden energiánkat beletenni a zenélésbe és hagyni, hogy a közönség tegye a dolgát. Nem is csalódtunk, hatalmas zúzás kerekedett, rengeteg alapanyagot nyújtva az operatőröknek, Manyinak és Máténak. Minden tisztelet kijár a helyi srácoknak ezért a buliért! Zenekari szinten egyetértünk abban, hogy a Mhorai történetének eddigi egyik legerősebb koncertje volt ez. Az előkészületekről és az alapozásról egy werkfilmet is készítettünk, mellyel még mélyebb betekintést engedünk egy ilyen este hangulatába. Reméljük, hogy a videoklippel hozzá tudunk járulni az underground közösség fennmaradásához és további erősödéséhez” – szól a hír.

Sink Ship werkfilm:

További hír, hogy a srácok minden csütörtökön új epizóddal jelentkeznek az albummagyarázó minisorozatukhoz, melyben Gergő mesél a Waters lemez dalairól és azok keletkezéséről, mondanivalójáról.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás