Sex Action, Sing Sing, Snake Heart a Barba Negraban!

Most tényleg? Ezt a bulit magyarázni kell? Pont ezt? Ha a szép emlékű kilencvenesekben voltál fiatal, akkor azért nem kell mondanunk semmit, ha pedig most vagy az, akkor is képben vagy, csak lehet nem is tudsz róla!

Ez az este a kilencvenes évek két emblematikus zenekara, amikre akár a legendás jelző sem lenne elcsépelt és az évtized végének üde színfoltjának bulija lesz.
Az országon üstökösként végigszáguldó, stílusteremtő dirty rock banda, a Sex Action, azon kevés zenekarok egyike itthon, akiknek a koncertjein nem csak a szemek nedvesednek be garantáltan, hanem bizony más is! Az olyan klasszikus slágerek, mint a Zuhansz velem, Vörös a szád, Ne játssz velem, vagy a Valami vár szinte minden rockzenét szerető ember számára ismerősek kell, hogy legyenek. Ez az este pedig azért is különleges, ugyanis Zolee igazolt távolléte miatt most a Mátyás Attila szólócsapatából ismerős dobos, Gerő Balázs püföli a bőröket!

A másik ikoncsapat, akik ezen az estén színpadra lépnek, nem más, mint a Sing-Sing! A néhány évvel ezelőtt vérfrissített felállásban feltámadó csapat egy új frontemberrel, de régi tűzzel, vagy hogy stílszerű legyek: továbbra is Lázadó Vérrel lép a deszkákra! A közönség részéről a csapat irányába mutatott töretlen lelkesedés igazolta Hangya megérzését: itt volt az ideje feltámasztani a csapatot, hiszen már legalább egy nemzedék várta, hogy újra, vagy először hallja élőben a csapatot is definiáló, kitörölhetetlen dalokat, mint a Halál a májra, a Nehéz lehet hősnek lenni, Valamiben hinni kell, Életfogytig rock and roll, Tettes vagy áldozat és még megannyi alapvetés!

A hamvaiból újjászülető magyar Bon Jovi, vagyis a Snake Heart pedig jobb, mint valaha! Ugyan pár éve megénekelték, hogy csak zene legyen és fény, mi azért örülünk, hogy újra itt vannak, és Ők azok, akik e két összetevőből a zenét adják ennek az estének a kezdetéhez! Akik látták őket anno a Sing-Sing előtt, pontosan tudják, mennyire passzolnak ehhez az estéhez!
Ha egy percig is haboznál, azonnal lebeszélnélek róla! Ki tudja, mikor állnak legközelebb ennyire jól a csillagok egy ilyen remek múltidézéshez? Száz szónak is egy a vége: megjelenés kötelező!

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás