Scorpions: Humanity: Hour 1. (2007)

Wind of Change, Rock You Like A Hurricane, és ha megerõltetném magam, biztosan tudnék még mondani néhány címet, amirõl mindenkinek beugrana, hogy kirõl is beszélünk! Naná, hogy a Scorpionsról!
Ám ez esetben az elõbb említett dalcímek nem sokat nyomnak a latban! Itt egy teljesen más zenei és szövegvilágú zenekarral találjuk szemben magunkat. Elég csak a nyitó Hour I-t megfülelni, és máris rájöhet az ember, mirõl hadoválok itt össze! 🙂

Egy keményebb, sötétebb tónusú világot vázolnak itt fel nekünk, ahol Klaus Meine hangja számomra néhol idegen volt. Néhol úgy éreztem, kicsit erõsebb, fogósabb énektémák kellenének.
A hangzás pazar, bár ezen meg sem lepõdtem, mivel elõzetesen láttam a digipackon: Producer: James Michael and Desmond Child! Aki jártasabb a dallamos rockzene világában, annak e két név biztosan mondd valamit, és jelen esetben is rányomták „védjegyeiket” a produkcióra!
Még egy fontos dolog! A digipack és füzet kiválóan alátámasztja a zenét! Remek borító, remek összhatás! Sose rosszabb Scorpions albumot!

Csúcspont(ok): Hour I, The Future Never Dies (talán a legjobb Scorpions líra!), 321
Mélypont(ok): Annyira rossz szám nincs a lemezen, amit mélypontnak neveznék!

10/8,5

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás