Rómeó vakáció!-Rómeó vérzik-Phoenix RT a Barba Negra Tracben!

2015. augusztus 12-én felvidéki rock and rolltól lesz hangos a Barba Negra Track, ugyanis Budapestre látogat a két legismertebb szlovákiai magyar banda, a Rómeó vérzik és vendégük, a Phoenix RT. Ilyen közös budapesti koncerttel régen örvendeztették már meg rajongóikat, úgyhogy ezen az estén mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Trackbe.

Azt est főszereplőjét, a Rómeó vérzik zenekart egész biztosan nem kell bemutatni a hazai rockzenerajongóknak. Kovács Koppányék az idén ünneplik 20. születésnapjukat. Május 30-án több mint 1000 ember előtt adtak nagyszabású koncertet szülővárosukban, Somorján, ahol a zenekar korábbi tagjai – Kova, Püke és Ermi – is színpadra léptek. Koppány elárulta, hogy a Barba Negra Trackes fellépés a jubileumi turné (mely őszzel 10-12 állomással folytatódik) egyik kiemelt bulija lesz.
Koppány: Augusztus 12-én a budapesti Barba Negra Trackben igazi felvidéki est lesz, hiszen rajtunk kivűl a Phoenix RT is fellép. Azért is Rómeó vakáció a koncert elnevezése, mert igazi nyári, szünidős, jó hangulatú koncertetprogrammal készülünk!
Az igazi rockrajongók számára talán nem cseng ismeretlenül az est vendégének neve sem, hiszen a Phoenix RT 2014-ben Felvidék kedvenc zenekara lett, 2015-re pedig a HammerWorld közönsége az év egyik reménységének választotta a srácokat. A banda június közepén rukkolt elő legújabb dalával és klipjével, a Privát mennyországgal, ami nem egészen két hét alatt elérte a 10.000-es nézettséget a Youtube-on.
Puss Tomi: Nagyon örülünk az új dal sikerének, és azt már most megígérhetjük, hogy ehhez hasonló pörgős dalokat tolunk majd a Track színpadán is, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz eljönni, ha tényleg szeretnétek egy fasza kis nyáresti rockandroll-őrület részesei lenni.
Igazi felvidéki zenekarokként a fiúk nem feledkeznek meg otthoni rajongóiról sem, és közösen buszt indítanak Budapestre. Az ezzel kapcsolatos részleteket itt találhatóak:

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/1633011973579730/
További linkek:
https://romeoverzik.sk/

https://phoenixmusic.sk/

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás