OWLS ARE WATCHING – Októberi portyázások

A baglyok éjjel vadásznak, így az Owls Are Watching októberben két este is hivatalos portyára indul, melynek első helyszíne a budapesti Polgári Mulató (Astoriánál), a másik pedig a salgótarjáni Ady Pince. A társ zenekar mindkét bulin a Bridge in the Soul River lesz.

Az első buli a főváros szívében kerül megrendezésre, az Astorián található régi Living Roomban. Itt egy debütáló zenekar, a klasszikus rock/hard rockot játszó We Speak Fluent Rock és a punk rockos Alternatív Gyógymód után lépnek színpadra a baglyok. Zárásképpen pedig zenél egy óriásit a szintén tarjáni gyökerekkel rendelkező Bridge in the Soul River.

A másik hepaj pedig Október 15-én kerül megrendezésre, méghozzá Salgótarjánban. Érdekesség, hogy mint említettük, a Bridge in the Soul River itt is jelen lesz, mivel ők is tarjániak voltak.
– A bandánk fele régen salgótarjáni volt, de eddig csak egy koncertünk volt ebben a formában Salgótarjánban egy magánbulin, a korábbi formációban pedig (Never Die) a Bolyai Rockesteken léptünk csak fel, amit 3 éven keresztül én is szerveztem. Mégis sok év után újra először lesz nagy punk rock buli otthon, ahol a baglyok is felléphetnek egy underground koncertekre alkalmas klubban. Ezen a bulin a punk rock mellett a pop punk és a hard rock is szerepet kap. Régen, amikor gimis voltam, akkor otthon hetente voltak nagy koncertek, sok helyi zenekar és Budapestről a BPRnR szervezte bulik külföldi bandákkal. Ma már a klubbok nagyrésze bezárt, ahol lehetett játszani, és így a zenekarok is eltűntek, sajnos a fiatalok, pedig nem mernek már zenekaralapításba fogni úgy, mint régen. Nagyon várjuk már a koncertet otthon, mert ritka Salgótarjánban már a régi értelmében vett underground/punk koncert, pedig a város olyan zenekaroknak adott otthont és állandó fellépési lehetőséget, mint a Macskanadrág, a Reflected vagy az All Rights Reserved zenekar, csak hogy párat említsek… – Géczy Gábor (Owls Are Watching)

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás