Nagyfiúk (Grown Ups! – 2010)

Fõszereplõk: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph
Rendezte: Dennis Dugan
Sztori: Egy kosárlabda-edzõ meghal, és a 30 évvel ezelõtti, és egyetlen bajnokcsapata elmegy a temetésre, családostol. Kibérlik a házat, ahol anno megünnepelték a bajnoki címet. Ám ez a hétvége jóval többrõl szól…

Ettõl a filmtõl nem vártam semmit. Sõt, még annyit sem. Sandlert sosem szerettem, bár a PancseRock-ban nagy volt, de aztán semmi értékelhetõ. Rob Schneider is régen tett le bármit az asztalra, ami nézhetõ lenne. De valamiért meggyõzött a trailer. Meg persze Salma Hayek is… 🙂

Viszont azt mindenképpen fontos, hogy sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Igazából annál is többet. Adott egy jó ötlet, mert sztori igazából nincs is, csak egy fricska, ám nincs is rá szükség. Egy olyan szituáció van helyette, amibe bárki beleélheti magát. A szereplõk is csak újra gyerekké válnak pár napra, ami szerintem senkinek nem esne rosszul!

Mûködnek a poénok, ami a mai vígjátékoknál elég ritka eset. Van, ami többszöri nézésnél is akkorát üt, mint elsõre! Kevin James és David Spade sziporkázik, és a többiek is remekelnek. Salma Hayek 45 évesen is bombázó, és Maya Rudolph is végre bizonyíthatott.

A dvd-kiadás is igen impozáns. Kapunk egy nagyon jól sikerült szinkront, jó feliratot, és a csekély mennyiségû extra sem ront az összképen! Mindenképpen ajánlott vétel!

Nem is szaporítom a sorokat tovább! Ha valakinek jó volt gyermeknek lenni, és jól esne egy kis nosztalgia, egy könnyed esti filmen keresztül, akkor hajrá! Megéri!

 

10/10

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás