Készül a Tortuga zenekar harmadik lemeze, a kérdés csak az, ki áll majd a mikrofon mögött.

Nehéz helyzetbe kerültek tavaly a tornacipős rockerek. A nyíregyházi zenekar körül már a nagy bejelentés előtti hetekben is hatalmas volt a csend, majd a tornacipős rockerek szomorú hírt osztottak meg rajongóikkal: a banda énekese, Tomku Milán új utakon folytatja zenei pályáját. Az elválás békés, de fájdalmas volt, valószínűleg éppen ezért nem nyilatkoztak a témában a fiúk, ám az élet megy a tovább. Nemrégiben ismét megsokasodtak a Tortuga mindennapjaiba bepillantást engedő posztok, amikből kiderült, hogy a srácok január végén megkezdték harmadik lemezük rögzítését.

A zenekar február 10-i social media bejegyzéséből megtudhattuk, hogy a lemez első dalának hangszeres részét már felvették.
„Nagyon sokat gondolkodtunk és dolgoztunk a gitárok hangzásvilágán.Merőben eltérő lesz az eddig lemezeinkhez képest, ugyanis leporoltuk a régi Marshall plexi
erősítőket és megdöngettük a bennük lévő csöveket, az eredmény pedig elég hidegrázós
lett!”
Azt még mindig homály fedi, ki áll majd a jövőben a mikrofon mögött, a nyíregyházi rockerek azonban múlt csütörtökön megosztottak egy sokat sejtető képet egy piros baboskendőről ezzel a szöveggel:
„Megvolt a casting… Ma felvettük az első dal éneksávjait… Na, vajon kilehet a mikrofon mögött?” – tették fel a kérdést, amit másnap leleplező videóval válaszoltak meg, amelyből kiderült, hogy a hazai rocklegenda, Nagy Feró ugrott be hozzájuk énekelni.
Feró már A Dal 2020-ban is nyíltan szurkolt a Tortugának, ám akkor még bizonyára nem
sejtette, hogy egyszer őt „vizsgáztatják” a szabolcsi tornacipősök.
Hogy végülis Nagy Feró lesz-e a zenekar új énekese vagy sem, nem derült ki, a rajongók abban biztosak lehetnek, hogy ha más nem, egy dal erejéig találkozhatnak vele az új lemezen. Az új dal napokon belül debütál. A részletekért érdemes követni a zenekart online, például ITT.

Aki pedig tűkön ülve vár, annak egy régebbi dal a srácoktól.

 

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás