Rendezte: Phyllida Lloyd
Fõszereplõk: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski
Történet: A menyasszony meghívja az esküvõjére mindhárom apajelöltjét. Reméli, hogy megismeri elsõre. De mégsem… A „nyomozás” közben néha „rágyújtanak” pár Abba-slágerre. Hogy ebbõl mi sül ki?

Ez a film volt azon ritka esetek egyike, mikor én akartam rábeszélni Katát egy musicalre. Sikertelenül. Aztán egyszer annyira ajánlotta egy kedves ismerõsünk, hogy beadta a derekát.

Nem vagyok egy Abba-rajongó, de azért volt pár alkalom, mikor én is dúdoltam ezeket a dalokat. Minden esetre a musicalesítés felettéb bizarr ötletnek tûnt. Leginkább az érdekelt, mûködni fog-e a koncepció? A dalok összeállnak majd egy történetté? Nos, a válasz egy határozott IGEN!

A rendezés pazar, a szereplõk is mind beleélik magukat a szerepbe, sõt, nagyon jól is énekelnek. Külön meglepetést okozott Meryl Streep és Pierce Brosnan. Ugyanis valljuk be, ki ne akarná James Bond-ot dalolni? Ráadásul ilyen jól! Hiszen itt nem elég, ha valaki színésznek jó. Énekelni is kellett. Nem is könnyû dalokat. Ám a végeredmény bizonyítja: sikerült leküzdeni az akadályokat. Olyannyira, mint az extrákból is kiderül, több helyen nem is a stúdiós éneksávokat, hanem az élõ, felvétel közbeni sávokat használták fel. (Jó példa erre a The Winner Takes It All!)

A végeredmény pedig egy sokszor, vagy inkább rengetegser nézhetõ komédia-musical lett, ami bárkinek belophatja magát a szívébe! Ha nem, akkor ott akár komoly gondok is lehetnek! 😉

A magyar kiadás tökéletes. Remek szinkron, és kellõ mennyiségû extra, ráadásul magyar felirattal! Mind megtekintése melegen ajánlott!!!

Mi más lehetne:

10/10

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás