KVLT – Modern Rock & Metal kifulladásig

Március első szombatján egy hat zenekaros buli várható a budapesti KVLT klubban. Igazi modern rock / metal csapatok szolgáltatják a jó hangulatot és az önfeledt szórakozást. Kihagyni vétek, ugyanis este héttől hajnalig megy majd a minőségi aprítás és a dallamok váltakozása megállás nélkül. Akik pedig megszomjaznak, pénztárcabarát árakkal találkoznak kifogyhatatlan mennyiségben.

A nap első fellépője a Hate View lesz, akikkel már megismerkedhetett a klub törzsközönsége, ugyanis a januári metál fesztiválon ők is részt vettek. Stílusilag metal/hardcore-ban utazik a csapat, akik bizony frontlánnyal rendelkeznek, és igazán extrémen odateszik magukat minden egyes alkalommal.

A következő brigád a Bloodtech egészen Hatvanból érkezik a fővárosba azért, hogy megmutassa mi is az a BloodCore. A négytagú formáció nem rég fejezte be a stúdiózást, így biztosan számíthatunk új dalokra is a háromnegyed órás zúzásban.

A The Winter Totem, mint az este legismertebb fellépője csap a húrok közé 9 óra magasságában. A csapat 2013 augusztusában, Budapesten alakult elektronikus modern rock zenekar. Sajátosságuk, hogy az élő rock zenét keverik elektronikus elemekkel, melyhez hozzá adódnak a dallamos énektémák és ez ad alapot a zenekar egyedi hangzásvilágának.
A Dream Of Insomnia egy 2013 nyarán alakult budapesti metal banda. Több tagcserén mentek keresztül, de 2014 májusára stabilizálódtak a posztok. Tavaly két magyar és egy angol szám felvételén dolgoztak a Green Hell Stúdióban, de idén egyik legújabb szerzeményüket a Thalio-t egy werkfilmmel örökítették meg és mutatták be nemrégiben.
The Trusted One megalakulásához számos szépreményű együttes feloszlása kellett, végül 2014-ben összeállt az ütőképes alakulat. Az évek alatt folyamatosan koncerteztek ezek a srácok, stúdióztak és mentik meg naponta a Föld Bolygó kerekségét a gonosz erőktől. A zenekar önbevallása szerint olyan nagy elődök munkásságát tekinti zsinórmércének, mint a Pantera vagy a Rage Against the Machine. Circle of Eternity EP release tour első állomása és aznap teszik hozzáférhetővé online illetve fizikai formában is a kislemezt.

2016 Március 5 (szombat) –KVLT BP
19:00 –Hate View
20:00 –Bloodtech
21:00 –The Winter Totem
22:00 –Dream Of Insomnia
23:15 –THE TRUSTED ONE
00:15 –Scage

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 800 forint
Kapunyitás: 18:30 | Start: 19:00
www.facebook.com/KVLTBP

BLOODTECH:
https://www.facebook.com/Bloodtech-380687251967535

DREAM OF INSOMNIA:
https://www.facebook.com/insomnia.dreamof

HATE VIEW:
https://www.facebook.com/hateview

SCAGE:
https://www.facebook.com/scagemusic/

THE TRUSTED ONE:
https://www.facebook.com/thetrustedoneofficial

THE WINTER TOTEM:
https://www.facebook.com/thewintertotem

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás