Kutyák félúton – Közeleg a lemez!

2014. december 1-jén jelenik meg a tatabányai Dirty Dogs zenekar Félúton című EP-je. A kislemezen négy új felvétel mellett megtalálható lesz egy régebbi daluk átdolgozása is.

A csapat legutóbb három évvel ezelőtt jelentkezett nagylemezzel, Fekete Mámor címen. Az új kislemez kapcsán a következőket nyilatkozták:
– Nagyon örülünk, hogy végre újra megjelentethetünk egy hangzóanyagot. Tavaly nyáron a zenekar dobost váltott, és Balu érkezésével újra kellett tanulnunk az egész műsorunkat. Az év végén pedig énekesünk, Tomi távozott a zenekarból. Emiatt picit pihentettük az új nóták írását. A jelenlegi felállás, Suták Attilával a mikrofonnál, idén január 31. óta áll fenn. Áprilistól koncertezünk, és szerencsére elég sok meghívásunk volt, melyeknek szerettünk volna eleget tenni. Emiatt az új nóták írása is lelassult, és már nem tudtunk elkészülni a nagylemezzel idén. Az elkészült dalokat viszont nagyon szeretnénk megmutatni mindenkinek, ezért találtuk ki, hogy év végére kihozzuk a Félúton EP-t. Reményeink szerint a jövő évben végre elkészül a csapat régóta várt, harmadik albuma. Vaúúú!!!

A lemezbemutató koncertre a tatabányai Roxxy Music Café-ban kerül majd sor, december 5-én. Aki pedig lemarad, megnézheti a zenekart Tatán, a Saloon-ban, a Mátyás Attila Band társaságában, december 13-án.

A lemez december 1-től elérhető lesz az interneten, de fizikai változatban is be lehet majd szerezni a koncerteken, limitált példányszámban. Beharangozóként tavasszal készült egy klip is, az Azon az úton című dalra. Ez most végre audió változatban is beszerezhető lesz.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás