Jolly Roger: El Diablo (2011)

Hát, ha valaki nálam jobban várta ezt a lemezt, az hazudik! A debütalbumot azonnal megrendeltem, mikor megjelent, és rongyosra hallgattam. Azóta is elég gyakori vendég a discmanemben. Minden „hibájával” együtt is imádom!
Sok minden történt a bandával azóta. Doboscsere, és egy új frontember a régi mellé, aki csak énekel. Sidd hangja nálam etalon kategória. (Mindig egy hasonlattal élek, ha valakinek el akarom mondani milyen: Õ a magyar Vince Neil bazzeg!)

Ha valaki estleg nem ismerné a bandát, az gondoljon egy olyan zenére, amiben a „kalózos” szövegek mellé jófajta glam metal társul. Számomra néhol a Mötley Crüe neve ugrik be, ami több, mint jó! Viszont nem akarom Õket senkihez sem hasonlítgatni, mert teljesen felesleges. Õk nem attól jók, hogy valakire hasonlítanak, hanem attól, hogy kibaszott jó muzsikát tolnak!

A tagok ugyebár több formációból is ismerõsek lehetnek (KISS Forever Band, Rómeó Vérzik, Holday Crüe, Helldorado, a teljesség igénye nélkül).

A zene ezúttal is pazar, a szövegek kurva jók, a hangzás bivaly. A herfli nagyon el lett találva, és a fúvóstól az Alkoholtündérben majdnem megõrültem, annyira oda illik! Sidd nagyon ráérzett az énektémákra, a szólók is állatok. Nem is ragozom, hiszen még sokáig lehetne folytatni a dícséretet!

A negatívumokból jóval kevesebb van! Az egyik ilyen, hogy a borítóból hiányoznak a szövegek! Szerintem elfértek volna benne! A gerincre meg rá lehetett volna írni az elõadót, és az albumcímet! 🙂 De ennyi belefér! Az ár is baráti, én 2200ért vettem az esztergomi Alexandrában! Már csak az angol nyelvût kellene begyûjteni!

Ja! „negatívum”: jöhetett volna hamarabb ez a lemez! Remélem a következõre nem kell ennyit várni! Bár mostanság egyre nehezebb lemezt kiadni… Arról nem is beszélve, hogy egyre keveseben vesszük meg… Ám amíg ilyen albumok készülnek, és maradok hû lemezvásárló!!!

Csúcspont(ok): Igazából mind, de amik elsõre letaglóztak: Égjen Minden (a favorit eddig), Elvesztél, Alkoholtündér, Sikíts, Ha Jó, El Diablo

Mélypont(ok): Azoknak nyoma sincs! Elsüllyedtek a tengerfenékre!!!

10/10  (Nem is adhatnék kevesebbet!!!)

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás