(Interjú)

Amikor fiatalabb koromban rákaptam a punkos muzsikákra hatalmas kedvencem lett, többek között a C.A.F.B. is. Amikor az ezredforduló környékén Greg eltűnt a képből, akkor vele együtt a rajongásom is megkopott, így amikor a Grungery oldalán felbukkant az interjú Greggel ( http://grungery.hu/drogok-punk-seattle-beszelgetes-szakacsi-greggel-sledgeback-es-c-a-f-b-enekesgitarosaval/ - Ennek elolvasáa után érthető lesz a címválasztásom!) a miértekről és hogyanokról, akkor elöntött a jóleső nosztalgia, és némi beszélgetés után úgy döntöttünk, csinálunk egy picit másabb jellegű interjút Nektek, hogy a R&G Olvasói se maradjanak ki a jóból! Ráadásul Greg egy ajándékot is küldött Nektek, hiszen ha végigolvassátok az interjút, akkor a jutalmatok egy link, ahonnan az első Sledgeback lemezt tudjátok ingyenesen letölteni! :)

Ric$ - 2015-10-14

(Interjú)

Hamarosan megjelenik a csajtrió Dorothy új lemeze, Jobb, ha hozzászoksz! címmel. Mivel szinte az indulástól rajta tartjuk a szemünket a csajokon, logikus volt, hogy feltegyünk Dodónak pár kérdést aközelgő megjelenéssel kapcsolatban, illetve a turnéélmények sem maradhattak ki!

Ric$ - 2015-09-23

(Interjú)

Az elmúlt néhány év különösen pörgős volt a Pittbullok háza táján. Az újraindulás után már 4 lemezt adtak ki, Kassai Gabi kilépett, majd nemrég váratlanul visszatért, ráadásul a csapat idén már a 20. életévét tapossa, szóval bőven volt miről beszélgetni Komló fenegyerekeivel. Imi és Zolcsi volt az, aki vállalta, hogy felel a kérdéseimre.

Ric$ - 2015-07-15

(Interjú)


Tegnap este, akik ellátogattak a Rockmaraton fesztiválon fellépő Rózsaszín Pittbulll koncertjére, illetve figyelik a közösségi oldalon a híreket, már bizonyára tudják, hogy visszakerült a zenekar frontjára Kassai Apu Gábor, és Jepy pedig egy saját zenekarban, a Flegmában folytatja tevékenységét. Ennek kapcsán úgy gondoltuk, mint régi RP-fanok, hogy mindkét féltől megkérdezzük hogyan tovább! Elsőként Jepyt faggattuk, hogy miért is lett Flegma!

Ric$ - 2015-07-14

(Interjú)


Vannak olyan élethelyzetek, mikor egy sima, hétköznapi beszélgetésnél az embernek az az érzése támad, hogy hééé, ez tök olyan, mintha interjúznánk! :D Tegnap is ilyen volt, amikor Sexyvel csevegtünk, mondtam is Neki, mire ennyi volt a válasz, ja akkor most indul élesben, oké? Naná, hogy oké volt. Mivel volt is miről beszélgetni, hát nekiláttunk. Az eredményt pedig most Ti is elolvashatjátok! :)

Ric$ - 2015-06-04

[36 - 40]