(Interjú)

Manapság egyre gyakrabban bukkannak fel olyan fiatal csapatok, akiket bizony akarva, akaratlanul is érdemes nagy reménységeknek tekinteni. A Privát Affér esetében azt nagyon fontosnak tartom, hogy ezek a fiatalok nem a könnyebb utat választották és pár feldolgozással kezdtek kilincselni a tehetségkutatókban, hanem írtak pár saját dalt és megmutatták a világnak. Ha csíped az alternatív muzsikát, akkor bizony könnyen lehet, hogy Te is új kedvenceket avatsz, vagy legalábbis új felfedezetteket! Farkas Zsombor énekes-gitárossal és Borics Péter gitárossal beszélgettem.

Ric$ - 2016-05-19

(Interjú)

A székesfehérvári The Joystix meglehetősen gyakori vendég az oldalunkon, aminek mi is nagyon örülünk, hiszen egyfajta szerkesztőségi favoritok Ők. A napokban új klip jelent meg Tőlük, illetve hamarosan egy új kiadvány is érkezik, amiről Szőke Gábor, alias Szöszö, énekes-gitáros nyilatkozott egy villáminterjú keretein belül.

Ric$ - 2016-05-17

(Interjú)

Amikor tavaly elindult a Grungery, viszonylag hamar megkerestem Mikit az interjú ötletével, mert nagyon tetszett ez az elkötelezett, maximalista hozzáállás, amivel az oldalt elkezdte, és csinálja azóta is. Mivel mindketten elég sok vasat tartunk a tűzben állandóan, így kicsit nehézkes volt összeszervezni, majd jött a szakmázós sorozat ötlete, így adta magát, hogy az interjú ennek keretein belül jelenjen meg. Egy szép tavaszi napon Miki bevágta magát a kocsijába, és meglátogatott a Sportalsóban. Egy jéghideg cola mellett elkezdtünk beszélgetni, és ez a kis szösszenet lett belőle! :)

Ric$ - 2016-05-09

(Interjú)

A hazai rock-metál újságírás egyik ismert arca Szilvás Gergő, akinek írásait rendszeresen olvashatjuk a HammerWorld magazinban. Sokan azt is tudják, hogy Gergő bizony szenvedélyes Metallica-fan és gyűjtő. A két nap múlva, április 9-én, a RAM Colosseumban található Hírességek Csarnokában nyíló Metallica-kiállítás kapcsán kaptam el pár mondatra Gergőt ma délelőtt.

Ric$ - 2016-04-07

(Interjú)

A Bang Bang nem egy friss csapat már, az első lemezükről mi is írtunk anno, és mielőtt az új EP recenzióját kitennénk, elkaptuk a srácokat pár kérdés erejéig. Aki szereti a dögös, koszos, de mégis dallamos rockzenét, az sokat nem tévedhet a banda muzsikájával, ebből a beszélgetésből pedig nem csak a zenéjükről kaphat képet, hanem Róluk is.

Ric$ - 2016-02-25

[26 - 30]