(Interjú)

Most tipikus hóhérakasztás történik, ugyanis Gyuri került a mikrofon, vagyis jelen esetben a klaviatúra másik végére. Ő egy nagyon kedves, közvetlen arc, aki a Sportalsónak is nagyon sokat segített már, nekem is volt szerencsém kérdezett félnek lenni a műsorában. Bár nem egy csapatnak szurkolunk, úgy gondolom, hogy mindig megtaláltuk a közös hangot, ezért meghívtam egy baráti csevejre, ami remélem Nektek is akkora öröm lesz, mint nekem volt elkészíteni.

Ric$ - 2016-12-19

(Interjú)

Van egy magyar Guns tribute csapat, akikre igazából nem az anyabanda dalai miatt figyeltem fel, hanem a saját dalaik miatt, mert hát ilyenek is vannak. A szeptemberi HammerWorld magazin mellékleteként megjelent új lemezük, a Szétfeszít az élet kapcsán ültünk le egy kis eszmecserére Dénes Viktor gitárossal.

Ric$ - 2016-09-08

(Interjú)

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre, ma esi kezdéssel az Esztör-Napok elnevezésű rendezvény, ami szerintem minden esztergomi számára különleges élmény. Ebben az évben érezhetően nagyobbat akarnak dobni a szervezők, és ennek hátteréről, illetve picit a jövőbeni tervekről faggattam ki Szakálos Éva szervezőt egy villáminterjú keretében!

Ric$ - 2016-08-26

(Interjú)


Vannak esetek, amikor az emberek minden önzés nélkül összefognak, és pusztán azért segítenek valakinek, mert úgy érzik, hogy így kell tenniük. Az utóbbi időbe szerencsére egyre több ilyen kezdeményezés van, elég csak a Mező részére szervezett segélykoncertre gondolni. Most itt egy újabb ilyen, ahol Boti jövője a tét! Mivel Csiga és Ammer Úr régi jó cimboráink, így a Ric$ & Green és a Sportalsó is az ügy mellé áll, ennek örömére kifaggatunk két szervezőt, hogy mi is ez és mire is számítsunk!

Ric$ - 2016-08-12

(Interjú)

Nagyban dübörög a Rise Of The Northstar Samurai Spirit Tour elnevezésű koncertköre, aminek keretein belül az európai fesztiválokon is bemutatják a 2014 végén megjelent Welcame című debütáló lemezüket. A turné menetrendje elég sűrű, mégis sikerült találnunk egy nyugodt pillanatot, amikor Faboulus Fab-et sikerült kifaggassam egy villáminterjú keretein belül a múltról, jelenről, és hogy várják-e már a jövő heti esztergomi fellépést a Sportalhow-n? (Óriási köszönet Stone-nak a segítségért!)

Ric$ - 2016-07-13

[21 - 25]