(Interjú)

A King Furia a Sonic Rise zenekarból ismerős arcok régi-új bandája. Huszti Gabival olvashattatok már egy rövid interjút az oldalunkon anno (Katt ide érte!), most pedig ismét Ő állt rendelkezésünkre, hogy bemutassa Nektek az új csapatot és közreadjuk Nektek a bemutatkozó EP-t, a The End Of The Golden Age-t! (Ingyenesen letölthető az anyag, de támogatásokat természetesen elfogadnak a bandcamp oldalon a letöltésnél!)

Ric$ - 2017-08-13

(Interjú)


Fotó: Kékes Szaffi
Aberrált azon kevés punk-énekesek egyike, akik talán soha, egyetlen másodpercre sem vesztették el a hitelüket. (És itt most nem a svejzi frankra gondolok.) Mivel számomra is elég meghatározó volt a munkássága, így sörmámoros Sportalsós éjszakán megbeszéltük, hogy készítek vele egy interjút, ami végül nagy sokára, elég kalandos körülmények között, de megszületett.

Ric$ - 2017-06-12

(Interjú)


Kicsit furcsa belegondolni, hogy már 9 éve nyomul a Paddy and the Rats. Emlékszem, amikor még az elején csak páran voltunk a bulin Esztergomban, mára pedig már durván teltház van, nem csak a Sportalsóban, hanem mindenhol az országban. Múltról, jelenről, jövőröl csevegtem egyet Stofival, vagy ahogy mindenki ismeri: Paddyvel, telefonon. egy vidám hangulatú beszélgetés naplózását olvashatjátok most.

Ric$ - 2017-03-03

(Interjú)

A country zene és annak különböző változatai hatalmas népszerűségnek örvendenek a tengerentúlon. Elképesztő méretű tömegek látogatnak el a koncertekre és élvezik a muzsikát, átadva magukat ennek az életérzésnek. Európában ugyanakkor egész más a helyzet. Ez a műfaj itt továbbra is afféle mostohagyermek, meg nem értett szerelem. Ennek ellenére akad kis hazánkban egy csapat, aki ezt a műfajt nem csak hitelesen játssza el, hanem olyan dalokat írnak, amiket kétségek nélkül elhiszünk, és ha fogékonyak vagyunk rá, simán a magunkénak is érezzük. A csapat gitárosával, Vik Flames-el beszélgettem.

Ric$ - 2017-02-08

(Interjú)

Vannak műfajok és zenekarok, akik valamilyen érthetetlen oknál fogva nem örvendenek nagyobb népszerűségnek, én mégis kedvelem őket. Minden bizonnyal ilyen az Overcast és a dirty rock is. Árposszal az ismeretség már nem új keletű, annak idején az első lemezről is írtam (itt olvashatjátok is), közös szerelmünk az Újpest, kollégák is vagyunk. Úgy éreztem, ennyi apropó bőven elég a hóhér-akasztáshoz. Beszélgettünk egy jót és odamondósat!

Ric$ - 2017-02-01

[16 - 20]