(Interjú)

Anno a Black-Out frontembereként ismerhettük meg, majd feltûnt a Mantra soraiban, késõbb pedig megalapította a Kowalsky meg a Vega névre hallgató zenekart. Három éve kilépett, majd nemrég visszatért a Black-Outhoz, így jelenleg három zenekarban is betölti a frontember szerepét. Karakteres hangja, azonnal felismerhetõ szövegei az egyik legelismertebb hazai énekessé tették. Mivel manapság elég sok minden történik körülötte, volt mirõl beszélgetnem Balázs Gyulával, vagy, ahogy mindenki ismeri, Kowalskyval.

Ric$ - 2010-03-07

(Interjú)

A Cadaveres De Tortugas romjain alakult ManGod Inc nem az a zenekar, akit nagyon érdekelne, mit várnak el Tõlük. Míg a másik utódzenekar már több lemezt is elkövetett, addig az Emberisten csak egyet, azt is már három évvel ezelõtt. A jelenleg új lemezén dolgozó zenekar énekes basszerosát, Persót faggattuk a net segítségével, múltról és jelenrõl.

Ric$ - 2010-03-07

(Interjú)

A székesfehérvári Wackor azon hazai metalbandák közé tartozik, akik simán megállnák a helyüket a nemzetközi piacon. Ráadásul meg is érdemelnék már, hiszen több mint 10 éve koptatják a deszkákat. A banda énekesét, Mikit kaptuk klaviatúravégre :)

Ric$ - 2010-02-28

(Interjú)

(2010-02-11)

Mikor Bencével ketten megálmodtuk az oldalt, kábé fél évvel ezelõtt, szerintem egyikünk sem számított rá, hogy ilyen legendákkal sikerül interjúkat készítenünk, mint DopeMan. Õ az, akit lehet fikázni, köpködni, de azt senki nem veheti el Tõle, hogy Õ tett a legtöbbet a hazai gangsta-rapért, illetve kivételes tehetsége és érzéke van a mûfajhoz. Egy nagyon közvetlen, korrekt ember, aki egyben remek interjúalany is. Az interjúnak a rendkívül hangulatos, és többek között, korrekt árai miatt is szimpatikus Bora-Bora Club & Casino adott helyet.

Ric$ - 2010-02-15

(Interjú)

Az interjúk sorát az esztergomi Kordik Zsolt, vagy ismertebb nevén Mr. Busta nyitja. Zsoltira sokan legyintenek, van, aki szerint csak bohóckodik, de jelentõsége megkerülhetetlen. A Kamikaze felbomlása után szólókarrierbe kezdett, és azóta megörvendeztetett minket egy szólóalbummal, klipekkel, és egy (egyelõre) egylemezes projecttel is. Nemsokára megjelenõ új albumáról, egyéb aktualitásokról és néhány régi témáról folytattam vele beszélgetést, amit betegen, fogfájósan is vállalt, és jókedvûen válaszolgatott. Biztosan azért, mert mi csináltuk, és mert ez az elsõ, de ritkán olvasunk valakivel ilyen interjút. Nem az õszinteségre gondolok, mert Bustánál az alap, hanem a közvetlenségre, és egyebekre, ami derüljön ki a szövegbõl! :) Zsolti egy kibaszott intelligens interjúalany, akibõl nem kellett semmit kihúzni, hanem elmondott mindent, amire kíváncsiak voltunk. A szó az ország rapperéjé!

Ric$ - 2010-01-31

[91 - 95]