(Interjú)

Hallottad már ezt a nevet? Nem? Ne izgulj, én sem... Mikor megjelent az öt szám, ami lemaradt Busta duplájáról, akkor hallottam a dorogi titánról elõször. De hogy nem utoljára, az hót ziher. Ha valaki megnézi a promovideoját, szerintem érteni fogja, mire alapozom ezt... A Real Trill Music égisze alatt hamarosan bemutatkozó redOne az esztergomi Blöff Sörözõben kaptuk diktafonvégre.

Ric$ - 2010-05-13

(Interjú)

Gondolom emlékeztek még, fõleg, aki az elejétõl fogva olvassa az oldalt, hogy mikor elkezdtük ezeket az interjúkat, akkor Zsolti volt az elsõ, aki diktafonhoz állt. A lemezmegjelenés apropójából ültünk le egy villáminterjúra, amibõl egy kicsit hosszabb lett. Nem is igazi interjú, inkább csak egy naplózott beszélgetés, ami annyira jól sikerült, hogy mindenképpen közre kell adjuk! :D

Ric$ - 2010-05-13

(Interjú)

A Phoenix egy tökös, mocskos rock and roll brigád a felvidékrõl. Szerencsére már mifelénk is egyre több helyen csenghet ismerõsen a nevük, hiszen a Tankcsapda elõzenekara voltak a tavalyi turnén, több helyen is. A második nagylemezére készülõ brigádot az internet segítségével faggattam.

Ric$ - 2010-05-05

(Interjú)

Vannak csajbandák. Sõt, vannak nagyon jó csajbandák. Sõt, Nekünk, esztergomiaknak is van egy nagyon jó csajbandánk. Azaz nem annyira csajbanda, hiszen a dobost még rosszindulattal sem lehet csajnak nevezni, de ennyi belefér! :) A súlyos, kemény fémzenét játszó Angelus basszerosát, az éppen második gyermekét váró Cilivel beszélgettem a zenekar körüli aktualitásokról.

Ric$ - 2010-05-05

(Interjú)

Vannak olyan karizmatikus énekesek, akik megkerülhetetlenek, ha a hazai rock életrõl beszélünk. Szendrey Zsolt, vagy, ahogy mindenki ismeri Szasza, pontosan ilyen. (Bár itt nem túl halkan megjegyezném, Zsolti nem szereti, ha Szaszának szólítják! :D) Sok zenekarban megfordult, és jelenleg is több formációban tölti be a frontember szerepét. Nagyon örültem, hogy igent mondott, hiszen Bencével együtt hatalmas Sex Action/Zorall fanok vagyunk. 

Ric$ - 2010-03-28

[81 - 85]