(Interjú)

A WMD egy komplex, súlyos metalt játszó brigád, bár szerintem régen túl vannak már azon, hogy be kelljen mutatni Õket. Több külföldi banda elõtt melegítették már be a közönséget, és ha jól számolom, idén léptek tízedik életévükbe. Az anno a Pepsi Sztárcsinálót is megjárt csapat basszeros/zenekarvezetõjét, Eszenyi Imit kaptam el néhány kérdés erejéig a WMD turnébuszban. 

Ric$ - 2011-03-15

(Interjú)

- Honnan jött ez a Stiff Bastard meg a Dead Horse Metal? 
- A Septic soraiban annyi tagcsere történt az idõk során, hogy mindannyian szükségesnek éreztük a névváltást, a Stiff Bastard pedig Ricskónak jutott eszembe, miközben Lemmy önéletrajzát olvasgatta, tehát végül is mondhatjuk, hogy a Motörhead ihlette, csak úgy mint mindent ezen a földön, aminek jogos a létezése, hahaha. 
A Dead Horse Metal, a logónk alapján jutott eszünkbe stílus meghatározásként egy füstös buliban, és igazán kifejezõnek gondoltuk a súlyos, büdös, szõrös, paraszt muzsika megbélyegzésére. 

Ric$ - 2011-03-15

(Interjú)

2010. 06. 25. 

Vannak olyan magyar énekesek, akiket méltán nevezhetünk rocklegendáknak. Számomra ilyen Joe is. Õ az torock, aki megjárta a P. Mobilt, a Pokolgépet, de számos rock-operában is hallhattuk a hangját. Õ volt Ellák az Atilla, Isten kardja címû rock-operában, de énekelt az 1956-Aki magyar... címû rock-operában is. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elsõ szóra, azonnal vállalta az interjút. Az internet segítségével faggattam Joe-t, becenevén Józsefet! :) Ez az interjú sajnos tipikusan példája annak, amit online interjúnak nevezünk. Egy rosszul megfogalmazott kérés, és az, hogy Joe nem szeret gépelni, az egészre rányomta a bélyegét. Csak érdekességképpen közüljük, mert megérdemlitek! :D

Ric$ - 2011-03-15

(Interjú)

Az RKH egy olyan banda, amely ma már kultikusnak számít bizonyos körökben. A zenéjük akkor és most is unikumnak számított idehaza, hiszen (sajnos) elég kevés rap-metal bandáról van tudomásom, pedig nagy rajongója vagyok a stílusnak. A koncerteken hihetetlen hangulatot teremtõ, és szerintem 1000%-os teljesítményt nyújtó banda gitárosával, Mikivel beszélgettem. (Az interjú még márciusban készült, csak sajnos a rengeteg ügyes bajos teendõnk miatt "elfelejtõdött". Ezért mindenkitõl elnézést kérünk!!! Ígérem legközelebb mindenkit kárpótolunk! :P)

Ric$ - 2010-08-07

(Interjú)

Nemrégiben a dorogi +21-ben koncertezett a Kowalsky meg a Vega, a helynek, és természetesen Kowának köszönhetõen sikerült kérdeznem néhány dolgot, ami a múltkori interjúból kimaradt.

Ric$ - 2010-06-27

[76 - 80]