(Interjú)

Tibi az idei X-Faktor-ból lehet ismerõs mindenkinek. Egy tiszta, kellemes hangszínû, remek énekes, akivel példaértékûen gyorsan, és gördülékenyen ment az interjú leszervezése! Az internet segítségével az X-Faktor 12. helyezettjével készítettem interjút.

Ric$ - 2011-11-11

(Interjú)

Hazánk egyik vezetõ tribute-csapata a Hollywood Rose, akik, nem nehéz kitalálni szerintem, a Guns ’N Roses dlainak hiteles elõadását vitelezik ki a színpadon. Aztán két éve napvilágot látott elsõ, saját dalokat tartalmazó lemezük. A csapat körüli aktualitásokról faggattam a zenekar dobosát, Sznák „Zaba” Zoltánt, az internet segítségével!

Ric$ - 2011-10-21

(Interjú)

Kiss Sándor, azaz Kamion egy olyan magyar rap-elõadó, aki igencsak egyedi flow birtokosa. Egyedi szövegei, és izgalmas alapjai messze kiemelik Õt az átlagból. Az internet segítségével megkértem, válaszoljon néhány kérdésemre!

Ric$ - 2011-10-06

(Interjú)

Az idén már a 8 életévét taposó debreceni trió neve egyre ismerõsebbnek tûnhet sok embernek, hiszen lassan, de biztosan menetelve haladnak elõre a fiúk. Tavaly megjelent bemutatkozó nagylemezük Tapasztalj! címmel (kritikánkat elolvastátok már?). A csapat körüli történésekkel kapcsolatban a gitáros-énekes Leposa Attilát kaptam klaviatúra-végre!

Ric$ - 2011-09-29

(Interjú)

A HARD kis hazánk egyik legjobb hard-rock csapata. A tavalyi remek Time Is Waiting For No One lemez után egy újabb Pazar lemezzel, az Even Keel-el rukkolt elõ a banda. A Kalapács Józseffel alakult, mára már svéd-magyar "szupergruppá" fejlõdött csapat basszerosával, Mirkovics "Zserbó" Gáborral a csapat körüli aktualitásokról beszélgettem az internet segítségével!

Ric$ - 2011-03-24

[71 - 75]