(Interjú)

Ha Borsod, és rap, akkor Flex. Ez egyértelmű. A pimasz, csibészes flow-al rendelkező ifjú titán már most beleírta magát a rap Nagykönyvébe, pedig nem is adott még nagylemezt. Az internet segítségével faggattam druszámat, Stumpf Ricsit, alias Flex-et!

Ric$ - 2012-08-15

(Interjú)


Ha valaki szereti az igényes, tartalmas szövegekkel dúsított hard rock zenét, a Bikinről biztosan hallott már. Az idén a harmadik X-et karcoló zenekar basszusgitárosát, vezetőjét, Németh „Lojzi” Alajost az internet segítségével faggattam ki a zenekar körülötti aktualitásokról (is).

Ric$ - 2012-07-17

(Interjú)


Intit leginkább a TNT nevû pop-formációból ismerheti mindenki, és nem is mindenki tudja, hogy volt neki egy zseniális, latinos ízekkel átitatott rock bandája, a Pura Vida. A zenekar körülötti aktualitások feltárásáért az interneten kerestem meg Õt.

Ric$ - 2012-06-02

(Interjú)

Hibrid a hazai rap élet egyik megkerülhetetlen alakja. Pályafutása alatt rengeteg közremûködést, egy nagylemezt, és kiváló hangmérnöki munkákat tudhat maga mögött. Az internet segítségével faggattam Zsoltit a pályafutásáról, stúdiójáról, meg egyebekrõl.

Ric$ - 2012-05-28

(Interjú)

A tatabányai Dirty Dogs egy igazi mocskos rock banda, bár szerintem lassan már egy hazai rock zenét szeretõ fiatalnak sem kell bemutatni õket. Az õsszel új nagylemezzel jelentkezett csapatot a világhálón keresztül kérdeztem ki, Atesz és Dávid válaszolt!

Ric$ - 2012-05-24

[61 - 65]