III. MELODIC METAL FESTIVAL - EGY tucat zenekar, KÉT színpad HÉT óra metal!
(Életképek)

III. Melodic Metal Festival mottója nem más, minthogy EGY tucat zenekar, KÉT színpadon HÉT órán át zenél majd megállás nélkül! Ez bizony metal paradicsom a javából és egy óriási lehetőség, hogy szórakozzunk egy jót és megmutassuk a világnak, hogy nekünk igenis kell a torzított gitár és kell a magyar underground.

Október 1-én, szinte napra pontosan egy éve lesz, hogy útjára indult a Melodic Metal Festival első része, melyről ekkor még nem lehetett tudni, hogy egy sorozattá növi ki magát. Azonban mégis így lett és idén már olyan neves előadókat vonultat fel, mint a tatabányai Agregator, vagy épp a fővárosi Samas és Room Of The Mad Robots.

Az este folyamán fellépnek újkeletű zenekarok is, mint például a Blissfull Lunacy, de helye van a lassan két évtizede metalkodó Agregatornak, az öt éves Tolna Megyei LAY zenekarnak és természetesen a tribut csapatok is fontosak, így a nagyszínpad záró showja a Feuer Frei lesz.

A több hónapos reklám és bejelentés hullám közepette pedig elindult egy nyereményjáték is a buli FB oldalán, melynél meg kell osztani a kiemelt posztot és kommentben megjelölni azt a barátot, akivel menni szeretnél. Így valaki biztosan páros belépőhöz jut majd ingyen. Emellett egy olyan akció is elindult szeptember 15-én, hogy aki a két warp up show valamelyikére ellátogat (Szeptember 15 és 30.), és felíratja magát a jegyszedésnél, az autómatikusan 400 Ft kedvezményt kap október 1-én. Bár az egyik buli már megvolt és akadtak feliratkozók, még így is van lehetőség arra, hogy pénteken éljetek ezzel az opcióval.

Az eddigi nevek mellett, pedig természetesen még fellép a nemrégiben lemezzel jelentkező Begotten Silence, az ismeretlen ködbe burkolózó Krinkle, az új tagokat felvonultató GunSinger, a csornai Eve Six és a nagylemezét készítő Stabbed. Hatalmas buli, olcsó sör, rengeteg zenekar, hatalmas hangerő és megannyi karcos riff várja, hogy kibontakozhasson a szombati 7 órás maratoni bulin. Te vajon ott leszel?!

Az eseményhez ITT tudtok csatlakozni! - Várunk mindenkit egy hatalmas zúzásra - Főszervező

Ric$ - 2016-09-30

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!