Hol van ma Európa szépe? – Új klippel jelentkezett a Face Bang

A slágergyanús Hol van ma Európa szépe? kisfilmje a nemrég megjelent Nem tagadom című 18-as karikás Face Bang kislemez B-oldalas dalához készült. A NOBODY csapata által forgatott, egy dögös csajbulit idéző sztoris klip 2016. november 18-án debütált a legnépszerűbb videómegosztón, és hamar népszerűvé vált a rajongók között. A budapesti Legenda Sörfőzde Centerben készült klip különlegessége, hogy egy igazán szatirikus szerepben brillírozik benne a Griff legendás gitárosa, a színészként is kitűnő Czverencz Ákos.

A trendkívüli videót hamarosan követi majd trendhagyó párja, mely folytatja a karaoke-val színesített csajos buli bemutatását. A címadó dal kisfilmje szintén a Legendában került rögzítésre, ahol a második menetre is bőven maradt még a csapatnak puskapora. A hangfelvétel, szöveges videó formában addig is meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján, a többi Face Bang nótával egyetemben.
A Keresztes Steve (ex-Sybille) szerzeményeit előadó trendetlen banda következő klipjének premierje 2016. december 2-án, pénteken esedékes. Az időközben maxivá bővült Nem tagadom kislemez harmadik trackje, a címadó szerzemény rádióverziója is aznap kerül majd a világhálóra, illetve a rádiók adásgépébe. További információk a dupla megjelenés hivatalos Facebook eseménye alatt érkeznek majd.

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás