Három és feledik bejegyzés. A Hangpróba

2009. 10. 07. Szerda

A gyanútlan olvasóban joggal merül fel a kérdés: Mi a franc ez a három és feledik bejegyzés? Mi az, hogy feledik? Semmi. És ha nem ismerem a számokat? De sokkal egyszerûbb oka van: Ez a negyedik bejegyzésem, ami a harmadik itt az oldalon. Aha. És hol a negyedik? Ez az. Akkor a harmadik? Azt úgy döntöttem, hogy szalonképtelenség miatt nem rakom fel…

Nos, nemrég értem haza Nagyfaluból, ez nálam Budapestet takarja. Nem szeretek felmenni, mert mindig sok pénzt verek el olyan dolgokra, amik nem létfontosságúak, de azért kellenek. És mivel már említettem, hogy jelenleg munkanélküli vagyok (Apropó, nem tud valaki munkát?), ez nem túl bölcs dolog, de a fenébe is! Mondtam én valaha, hogy az vagyok?
De ami a bejegyzés tárgya, az nem ez, hanem a mai Hangpróba a Metal Hammer szerkesztőségében! Négy éve tervezgetem, hogy beküldöm a cetlit a cd-mellékletről, de eddig sosem tettem, azon egyszerû okból, hogy lusta voltam elmenni a postáig. De most megtettem. Fel is hívtak, én pedig mentem örömmel.
Kicsit bántott ugyan, hogy nem cd-csomagot nyertem, de sebaj! 😀 Ennél nagyobb bajom sose legyen! De viccet félretéve: örültem neki, még úgy is, hogy az októberi Hangpróba eredményei nem tükrözik a véleményem (De melyik tükrözte? Elárulom: semelyik.). Azaz csak annyi gondom volt vele, hogy nem örültem az új Europe sikertelenségének, ugyanis nekem nagyon tetszik.
A Másvilágra Átszállító Vállalatnak ezúton is üdvözlöm a jó édes anyukáját, és remélem nincs sértődés, de annyit késett odafelé a vonatom, hogy a felére nem maradt idõm, amire szerettem volna!
Mikor odaértem, abszolút kedves, normális fogadtatásban részesültem, nem voltak kötelezõ sallangok, jó pofizás, mindenki magát adta. Vagy csak nem vettem észre? De nem. Szerintem nem volt. Tíz éve olvasom az újságot, és tíz másodperc alatt omlott össze a magamban kialakított kép az ott dolgozó újságírókról, akik jelen voltak a hangpróbán. És jelzem: Mindenkiben pozitívan csalódtam!
Alapból sem voltak negatív előítéleteim, de azért nem ezt vártam. Mint említettem: mindenki jó fej volt, kedves, normális. Szerintem jó volt a hangulat is, némelyik zene már kevésbé, de ha valaki megveszi az novemberi számot, úgy is látja majd a pontszámaimból!
Igen, nem elírás: 9 pont az Agregator-ra, 8 a Slayer-re, stb. Ja! És tíz az új Tankcsapdára! Ezúton is köszönöm még egyszer a jó hangulatot, és jó zenéket srácok, és remélem, hogy lesz még alkalmam Hangpróbára menni! (És remélem, tetszett a Trouble-Pentegram koncert!)

Amit majd’ elfelejtettem: senki ne keresse a fizetett hirdetést a bejegyzés végén…

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás