(Gondolatébr.)

Nos elég régen írtam már Nektek, de kedves Bridge barátnőm cikke ösztönzőleg hatott rám ma délelőtt, szóval újra itt vagyok egy kis gondolatébresztővel a rögös útról. Azért ezt választottam ezen a szép napsütéses napon, mert mi emberek hajlamosak vagyunk a rögös utat és a szenvedést idealizálni és mint  jellemfejlődésünk kulcsát, jóvá is hagyni az életünkben.

Yoogee - 2013-04-08

(Gondolatébr.)

Hát....ezer éve...megint...de végül mégis mindig újra itt - Veletek - , amikor már úgy érzem, egyedül nem tudok megbírkózni... Önmagammal.
 Így éjjel negyed három felé az újabb álmatlanságommal hadakozva a Függőségen gondolkodom. Próbálom számbavenni, hogy milyen függőségek mérgezhetnek minket.

Bridge - 2013-04-08

(Gondolatébr.)

Hello All!

Az a borzasztó nagy megtiszteltetés ért hogy Riccse Barátom invitálására csatlakozhatom a Teamhez.

Bevezetőül:

Gergő vagyok, 88-tól számítjuk az életpályám, amit rólam tudni érdemes hogy élek-halok a zenéért, és az ezzel kapcsolatos dolgokért :) 
a fent említett úrral majd 10 évre visszanyúló ismeretségem van, többnyire a zene az ami ugyanazon "helyes" útra térített minket, és amennyire egyetértünk ezekben a dolgokban, épp úgy el is tér a véleményünk bizonyos témákban... ( örök ellentétek )

amire tőlem számítani lehet :

-koncert-élmény beszámolók
-lemez és film kritikák ( vagy inkább véleményezések )
-és persze ha valami nyomja a kicsi szívem akkor azt szívesen megosztom a nagyérdeművel... 

ami biztos : nem fogom túl bonyolítani a mondandómat, az egyszerű embernek szólnak az írásaim, mert magamat is egyszerű embernek tartom ( Simple Man )

köszi hogy itt voltatok, és megtiszteltetek a figyelmetekkel :) 

G - 2013-04-07

(Gondolatébr.)

A Karácsony közeledtével mindig elgondolkodik az ember a szeretteiről, a családjáról, barátairól, olyan emberekről, akik fontosak számára. Azt nem tudom, mindenki így tesz-e, de én így szoktam.
Vannak olyan cimborák, barátok, akikkel szívesen beszélgetek egy pohár ital, egy kupica házi pálinka, vagy akár egy üdítő mellett. Az év végére több ilyen beszélgetés is jutott szerencsére, amelyek esszenciáját szeretném most Nektek összefoglalni, mert igencsak úgy érzem: értesülnötök kell róla. Arról nem is beszélve, hogy annyit basztattatok már a blogolás miatt, hogy 2013-ban újra elkezdek, remélhetőleg rendszeresen írni. Na csapjunk bele! ;)

Ric$ - 2013-01-03

[21 - 25]