(Gondolatébr.)

Kész, eddig bírtam a dolgot. Nem kell megijednie senkinek, nem szólítok fel én senkit sem tüntetésre, sem az ellenkezőjére, ez az oldal továbbra sem lát el semmilyen politikai funkciót, vagy állásfoglalást. Akkor miből van mégis elegem? Egy nagyon érdekes dologból, az elégedetlenkedőkből!

Ric$ - 2014-11-28

(Gondolatébr.)

Zenekarok figyelem! Az utóbbi időben pozitív irányba történő elmozdulást tapasztalható (nagyon is) a pályázati pénzek elosztásánál, így Nektek is javasoljuk, hogy olvassátok el figyelmesen az alábbi linken a feltételeket! :)

Ric$ - 2014-08-16

(Gondolatébr.)

Tegnap történt egy roppant érdekes eset. Köztudott, legalábbis mi közösen tudjuk, hogy a baráti körünk nagyon vehemensen, és szókimondóan szurkol. Tegnap játszottuk az első igazán kemény meccset a Vízilabda Európa-bajnokságon. Amikor az első negyed végén 1 perc alatt két találatos előnyre tettünk szert kiposztoltam az egyik közkedvelt szólásunkat a közösségi hálóra, egy másik, valóban nem túl cizellált megfogalmazás kíséretében. Amire érkezett pár általam cseppet sem várt reakció. Miért kreálunk magunknak ellenséget, illetve miért nem vagyunk képesek a másik elfogadására, vagy nemes egyszerűséggel átsiklani a nekünk nem tetsző dolgok felett? Mi köze ehhez a sportnak és a szurkolásnak? Klikk, és elmondom, hogy SZERINTEM mi az összefüggés.

Ric$ - 2014-07-19

(Gondolatébr.)

Ric$ - 2014-01-27

(Gondolatébr.)

Sokat gondolkodtam rajta, hogy bele kell-e folynom ebbe a témába. Ám mivel úgyis mindenki sír, hogy nem blogolok, kevés a cikk, kevés az olvasnivaló, így most gondoltam megragadom az alkalmat, hogy leírjam a meglátásaimat a témával kapcsolatban. Azt azonban már az elején leszögezem: nem vagyok egy Halálos Iramban rajongó. Sokáig meg sem néztem a filmeket, mindössze az elsőt és a harmadikat láttam, aztán egy kedves ismerős hatására meglestem mind a hat részt.

Ric$ - 2013-12-09

[11 - 15]