(Gondolatébr.)

Mikor az oldalt megalapítottuk Green - nel, az volt az első alapszabályunk, a Ric$ & Green politikától mentes marad, attól függetlenül, hogy nekünk is van nézetünk, meggyőződésünk. A több, mint 5 év alatt ezt egyetlen poszt kivételével sikeresen teljesítettük is (az is csak nyomokban tartalmazott politikát, kicsit megcsipkedve az egyik helyi szennysite-ot, akik mindig  oda fordulnak, ahonnan a nap süt), és ez a poszt sem az lesz, aminek elsőre gondolhatná bárki is.

Ric$ - 2015-06-24

(Gondolatébr.)


Tegyük fel, hogy én egy 12-13-14 éves kissrác vagyok, aki most ismerkedik a rokkal, új zenékre éhes, ezért felcsapja az ArcKönyvet, és másodpercenként kétszázat klikkelve belépek 1625 arokkotszeretőkitaszítottéjszakagyermekeiakikazéjféliharangkondulásáranemződtekmertkurvakeményekésmégaszívükisfém csoportba. Mondjuk, hogy azt várom, itt fogom megtalálni az új kedvenceimet, itt avatnak be a muzsikába igazán, mert szórakozni vagy még nem mehetek, vagy a környéken nincs is hova, tisztán rockzenei rádió pedig idehaza legalább olyan nonszensznek ható elképzelés, mint hogy a következő választási kampány keményen mocskolódás nélkül lemegy. Vajon mi lesz ilyen esetben?

Ric$ - 2015-06-23

(Gondolatébr.)

Milyen érdekes, amikor az emberből egy dal olyan érzéseket vált ki, hogy még a könnye is elindul? Sajnos nagyon régen hallottam már ilyen dalt, főleg, ami ennyire rátapintott a lényegre. Igazából nem is a dalról akarok mesélni Nektek, hanem az érzésről. Hátha lesz olyan, aki naponta megtapasztalhatná ezt, és a saját hülyesége miatt nem jut belőle része.

Ric$ - 2015-03-02

(Gondolatébr.)

Nos, ez a Szürke ötven árnyalata láz annyira az arcunkba van nyomva, hogy jóformán képtelenség elmenni mellette szó nélkül. Így én sem teszem. Hozzátenném, hogy nem vagyok rajongó. Mikor felkapták a könyv első részét, úgy gondoltam adok neki egy esélyt, elvégre hatalmas port kavart. Gondoltam mit veszíthetek? Legfőképp értékes időt.

Yoogee - 2015-02-12

(Gondolatébr.)

Egy újabb cikk, ami azzal foglalkozik, hogy ne töltsetek le, és mennyire rossz, ha letöltötök ezt-azt. Ki a faszt érdekel? Minek még egy ilyen? Azt hiszitek? Hát nem jól gondoljátok. Fogjuk érinteni, természetesen, hiszen a téma kikerülhetetlen, ha oda akartok figyelni arra, amit mondani szeretnék, de elsősorban nem erről akarok pofázni Nektek. Nagyon nem.

Ric$ - 2015-02-01

[6 - 10]