(Gondolatébr.)

Villog a kurzor órák óta. Chrisnél emlékszem, fogalmam sem volt, hogy fogjak hozzá, mit írjak és hogyan. Amit Pintér Miki a Grungery-n és Draveczki-Ury Ádám a Shockmagazinon leírt, abban minden benne volt, de éreztem, hogy belepusztulok, ha nem írom le, amiket gondolok. Fájt írni, de szűkségem volt rá. Itthon napok óta nyomasztottam Chris-el a feleségemet (Ő nem annyira ismerte, csak néhány dalt általam), de tűrte, mert látta, hogy mennyire megvisel. Most ugyanez van.

Ric$ - 2017-08-21

(Gondolatébr.)

Egészen biztos vagyok benne, hogy ez lesz az egyik leginkább megosztó cikkem, ugyanakkor afelől sincs kétségem, hogy talán még több vád fog érni like-vadászatért, mint amikor Édesapámról vagy Édesanyámról írtam. Igazából nem érdekel. Megtanultam már, hogy engedni kell a belső hangnak, mert eddig akármikor tettem így, mindig megvolt a foganatja. Amit az elején leszögeznék: ez a cikk nem tényállítás, pusztán a személyes tapasztalataim és élményeim összefoglalása, a tőlem megszokott pátoszos és romantikus hangnemben. Amennyiben Te mindent Ördögtől valónak tartasz, ami az ezoterikával kapcsolatos, nyugodtan nyomj arra kicsi, nagy valószínűséggel piros X-re a sarokban.

Ric$ - 2017-02-23

(Gondolatébr.)

Éltetek már át olyan pillanatot, olyan napokat, amikor azt hittétek, hogy ez valójában nem veletek történik? Amikor teljesen biztosak vagytok benne, hogy csak a kanapén fekve belealudtatok egy rossz filmbe, és azt álmodjátok tovább? Nos, én 12 évvel ezelőtt szentül meg voltam győződve erről. Sajnos nem vígjátékba álmodtam bele magam, hanem egy igazi drámába, vagy tragédiába, vagy nevezzük, aminek akarjuk. A lényeg, hogy nagyon nem volt jó, és minden percben azt reméltem, mindjárt felébredek belőle.

Ric$ - 2016-05-04

(Gondolatébr.)

Mindig elgondolkodom, hogy kell-e nekem hirtelen felindulásból cikket írni? Minden alkalommal sikerül valakit magamra haragítani, pedig akik ismernek, tudják, hogy a célom közel sem ez. Ám mindig arra a következtetésre jutok, hogy ha egy ember megfogadja, vagy legalább átgondolja, már megérte koptassam a pofám.

Ric$ - 2016-03-24

(Gondolatébr.)

Egészen biztos vagyok benne, hogy lesznek páran, akik habzó szájjal nyitják majd meg ezt az írás és idegesen azon tépelődnek majd, hogy mit is képzelek én, mit hordok össze MÁR MEGINT, és egyáltalán minek írok le ilyeneket, MÁR MEGINT...??? Nos, a válasz sokkal egyszerűbb, mint az ember hinné. És csak ismétlem a címbeli gondolatom, miszerint többen fognak velem egyetérteni, mint ellenkezni a végére.

Ric$ - 2015-07-12

[1 - 5]