(2000)
Rendezte: Gregory Hoblit
Fõszereplõk: Jim Caviezel, Dennis Quaid

Gregory Hoblit rendezte anno a Letaszítva címû remekmûvet, ami a mai napig az egyik legjobb misztikus thriller. Jim Caviezel volt a fõszereplõje a kedvenc háborús filmemnek, az Õrület határán-nak. Gondoltam ez elég egy jó filmhez.

Történet: John Sullivan apja 30 éve meghalt egy tûzesetben. John egy nap megtalálja apja régi rádióját, melyen keresztül egyszer csak az apját hallja, méghozzá 30 évvel azelõttrõl. Megpróbálja megakadályozni, hogy meghalljon, ám nem biztos, hogy a múltat megbolygatni annyira egyszerû dolog. Nem igazán tudtam, mit is várhatok ettõl a filmtõl, éppen ezért évekig halogattam a megtekintést. Aztán megvettem valamelyik Tacskóban, mert akciós volt. Gondoltam ez egy Isteni jel, ezért megnéztem.
Roppant erõsen kezdõdik a film, és egészen az utolsó percekig bennem volt a félelem, vajon sikerül-e ezt a feszültséget fenntartani? Jelentem sikerült! Sõt! A megtekintés után pár nappal már motoszkál is bennem az újranézés igénye! Kell ennél jobb dicséret? Na, ugye, hogy nem! 10/10 

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás