(Filmkritika)

Rendezte: Noam Murro
Főszereplő(k): Lena Headey, Sullivan Stepleton, Eva Green
Történet: Hát, itt bajban vagyok, mert nem igazán tudom eldönteni, miről is szólt most ez a film. Talán arról, hogy jön Xerxész és pakeszkodik a görögöknek...

Ric$ - 2014-03-09

(Filmkritika)

Rendezte: Aaron Schneider
Főszereplők: Robert Duvall, Lucas Black, Bill Muray, Sissy Spacek
Történet: Felix Bush remeteként él a város szélén. Mindenféle történetek keringenek róla, de csak rosszak. Egy napon besétál a helyi temetkezési vállalkozóhoz, hogy megrendelje a saját temetését, illetve a halotti torát. A tort még életében szeretné, ahol csak annyit kér cserébe, hogy mindenki mondjon el róla egy történetet. A nem szokványos történés egy kicsit felcsigázza a város lakóit.

Ric$ - 2014-02-06

(Filmkritika)


Volt már olyan vágyatok, óhajotok, hogy megértsétek más emberek rajongását egy-egy sport iránt? Nálam folyamatosan jelen van, az egyik tárgya pedig nem más, mint a Forma 1. Kijelenthetem azonban, hogy miután megnéztem ezt a filmet, közelebb kerültem a válaszhoz.

Dávid - 2014-01-09

(Filmkritika)


Papírforma szerint az következik, hogy leírom a rendezőt, az írót, a fontosabb színészek nevét, de az az igazság, hogy ez az elvontabb elméken kívül nem sok mindenkit érdekel (akit mégis, az könnyedén utánanézhet az interneten). Elég annyit tudni, hogy az elmúlt 10-12 év legerősebb DiCaprio filmjeit (színészi szempontból, nem bevételiből) ugyan az a bácsi reklamálta, aki ezt a filmet. A történet egy ma is élő tőzsdealkuszról szól, amit nem mellesleg az ő könyvéből adaptáltak.

Dávid - 2014-01-02

(Filmkritika)


Rendezte: James DeMonaco
Főszereplők: Ethan Hawke, Lena Headey, Rhys Wakefield
Történet: A jövőben, 2022-ben Amerikában a bűnözés és a munkanélküliség szinte ismeretlen fogalmak. Köszönhető ez az Új Alapító Atyák forradalmi ötletének, miszerint minden évben van egy éjszaka, 12 óra, amikor minden bűn, beleértve a gyilkosságot is, engedélyezett. James Sandin biztonsági rendszereket árul, amellyel akár ezen az éjszakán is megvédhetik magukat az emberek. Az éjszakán, amikor nincs rendőrség, nincs tűzoltóság és nincsenek mentők. Amikor mindent szabad és amit úgy hívnak: a Megtisztulás Éjszakája...

Ric$ - 2013-08-26

[31 - 35]