(Filmkritika)

(The Ruins)
(2008)

Rendezte: Carter Smith
Fõbb szereplõk: Jonathan Trucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, Laura Ramsey, Joe Anderson
Nos, amikor egy horrorfilm produceri székében, többek között persze, ilyen ember ül, mint Ben Stiller, akkor az a film érdemel egy kis figyelmet, ám okot ad a félelemre is.

Ric$ - 2010-05-01

(Filmkritika)

(Back To The Future trilogy)
(1985, 1988, 1990)

Rendezte: Robert Zemeckis (mindhármat)
Fõbb szereplõk: Michael J. Fox, Christophor Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson

Nagyon kevés olyan sorozat van, amely képes mindegyik epizódjánál 100%-ot nyújtani. Talán a Die Hard ezen kevesek közé tartozik, de ha mondanom kéne még egyet, akkor a Vissza a Jövõbe filmek jutnak csak eszembe, és innen már nagyon gondolkodnom kell. Persze, ott van a Keresztapa, és biztosan van még ezeken kívül is, de ami rögtön beugrik, az nálam ez a kettõ. Azaz mégsem. Bocs, de a Gonosz Halottak trilógia kiment a fejembõl! :)

Ric$ - 2010-05-01

(Filmkritika)

(Inglourious Basterds)
(2009)

Rendezte: Quentin Tarantino
Fõbb szereplõk: Brad Pitt, Christoph Waltz, Michael Fassbender, Eli Roth, Diane Kruger, Daniel Bruhl, Til Schweiger, Mélanie Laurent

Két dolog biztos: kevés film osztotta meg annyira a környezetem az utóbbi idõben, mint a Becstelen Brigantik, illetve hogy imádom Tarantino munkásságát.

Ric$ - 2010-05-01

(Filmkritika)

(Flight of Fury)
(2006)

Rendezte: Michael Keusch
Fõszereplõ: Steven Seagal

Egészen kicsi voltam, mikor otthon találtam egy videokazettát, amin az Ölve vagy halva címû Seagal film volt. Miután megnéztem igyekeztem minden filmjét felkutatni, ami csak létezett. Késõbb, mikor megjelentek a Mester lemezei, (nagyon jól gitározik és énekel), azokat is begyûjtöttem. Ám mikor a kétezres években futószalagon kezdte gyártani a gagyi filmeket, kicsit csalódtam benne.

Ric$ - 2010-05-01

(Filmkritika)

(The Groomsmen)
(2005)

Rendezte: Edward Burns
Fõbb szereplõk: John Leguizamo, Edward Burns, Brittany Murphy, Matthew Lilliard, Donal Logue, Jay Mohr

Vannak olyan filmek, amelyek rock and roll filmek akarnak lenni. Van, amelyiknek sikerül, és van, amelyiknek nem. Jelen esetben inkább az elõbbirõl beszélhetünk. Szerencsére.

Ric$ - 2010-05-01

[111 - 115]