(Filmkritika)


Rendezte: Len Wiseman
Főszereplők: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
Történet: Douglas Quaid átlagos gyári melós, akit folyamatosan álmok gyötörnek. Elmegy a Rekall nevű céghez, akik pénzért emlékeket ültetnek az emberek fejébe. Ám a műveletbe egy kis hiba csúszik, a nem várt következmények pedig elkerülhetetlenek...

Ric$ - 2012-08-16

(Filmkritika)

Nos, sokat gondolodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a cikket. Nem szoktunk egy filmről mindketten írni. Legalábbis eddig nem tettük. Bencével ugyan csináltuk, de még a legelején. Aztán mivel Dáviddal többnyire egyetértettünk, így erre nem volt szükség. Egészen mostanáig! :)

Ric$ - 2012-07-29

(Filmkritika)

Már most, első bekezdésemben leszögezném, hogy csak az, és csak is az olvassa el ezt a cikket, akit nem befolyásol, illetőleg amennyiben befolyásol, nem zavar annak ténye, hogy bizonyos elemek, jelenetek, meglepetések, történetszálak kiderülhetnek a Sötét Lovag trilógia záró epizódjából. Én sem szeretem, ha egy általam várt film kapcsán előre lelőnek bizonyos poénokat, vagy bármi egyebet, amelyet szeretnék önmagam megtapasztalni abban a bizonyos pillanatban, abban a bizonyos teremben (moziban) amikor annak eljön az ideje. Ha az eddig olvasott felszólítás (jótanács) nem tántorít el attól, hogy elolvasd irományom, akkor kattints a cikkre.

Dávid - 2012-07-27

(Filmkritika)


Rendezte: Andrew Stanton
Főszereplők: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe
Történet: John Carter kalandor, kincsvadász, ex-katona. Egyszercsak a Marson találja magát, ahol természetesen belekeveredik a helyi viszályokba. Nincs más választása, mint újra harcolni...

Ric$ - 2012-07-15

(Filmkritika)

Sir Arthur Conan Doyle világhírű detektíve (és persze annak társa) megérett végre egy kicsit akciódúsabb feldolgozásra, s szerencsénkre nincs okunk panaszra, ha Guy Ritchie rendezését vesszük górcső alá. Ric$ ette is a kefét, amikor először beszéltünk erről a filmről, tudniillik ugyanis, hogy ő nagyon nincs kibékülve a Ritchie-művekkel. Ennek ellenére kénytelen volt elismerni, hogy ezalkalommal maradandót alkotott.

Dávid - 2012-06-29

[51 - 55]