Fészkelődik a Face Bang! – Ősbemutatókkal startol a Nem tagadom turné

Áprilisban indul a Face Bang együttes trendhagyó tavaszi-nyári turnéja. A Nem tagadom című koncertkörúton elhangzik a tavalyi Több 1000 volt demó CD teljes műsora, valamint a szintén 2016-ban napvilágot látott Nem tagadom kislemez összes dala, továbbá a készülő új korong anyagából is alapos bemutatót kaphatunk majd a bulikon.


A turnényitó első állomásra 2017. április elsején, szombaton kerül sor. A budapesti Legenda Sörfőzde Center színpadán nem csak a slágergyanús új Face Bang daloknak lesz premierje, hanem a dupla klipet kapott kislemez is debütál, első alkalommal kerül majd élő bemutatásra, eredeti környezetben. Így a szatíros Hol van ma Európa szépe? is megtekinthető lesz majd 3D-ben.

A Keresztes Steve szerzeményeit színpadra álmodó frontcsajos rockbanda tervei között a vadonatúj Face Bang album elkészítésén túl szerepel még egy, az eddig munkát összegző CD kiadása is, természetesen a friss, ütős koncertprogram alapos megutaztatása mellett.
A 2017-es Nem tagadom turnéval kapcsolatos további részletek, közte a további koncertdátumokkal, a Face Bang együttes honlapján, hivatalos facebook oldalán, illetve a nyitókoncert eseményében érkeznek majd, folyamatosan.

https://www.facebook.com/events/1817038741847439/

https://facebang.hu

https://www.facebook.com/FaceBangBand

https://www.facebook.com/LegendaSorfozdeCenter

Ez is érdekelhet

Kövess minket!

2,844RajongókTetszik
1,731KövetőKövetés
44KövetőKövetés
64KövetőKövetés
1,348FeliratkozóFeliratkozás