(Életképek)

Április 23-án a Dürer kert kisterme egy igazán különleges bulinak ad helyet, ugyanis a mostanában újra aktív, kultikus zenekar, a Sexepil ad koncertet, méghozzá a számos hasonlóan ikonikussá váló zenekarban gitározó Mátyás Attila és jelenlegi csapata a Mátyás Attila Band társaságában.

Ric$ - 2016-04-20

(Életképek)

Project For A Better Dream ★ Aspects ★ July Brings Oblivion ★ Sorrow Is A Sage
Április 22-én a budapesti KVLTban vonul fel a hazai Metalcore apraja, nagyja. Öt kiváló alakulat vág bele együtt a péntek éjszakába és készül egy alapos pusztításra. Ott lesz természetesen a Project For A Better Dream, az Aspects, a Sorrow Is A Sage és a July Brings Oblivion

Ric$ - 2016-04-20

(Életképek)

Megérkezett a YouTube-ra a Steroid zenekar legújabb klipje, melyet a hamarosan megjelenő 2016-os lemezükhöz forgattak. Az elég komoly sztorivonalas videó a Küldjél padlóra című dalhoz készült!

Ric$ - 2016-04-04

(Életképek)

Itt a tavasz, ráadásul igazán csodás időt ígérnek az égiek a hétvégére, így hát mi is lehetne jobb, mint egy szórakoztató családi program a Várban és környékén? Valószínűleg nem csak mi gondoljuk ezt így, hiszen a Vár, a Várszínház és a Várhegy megtelik élettel és programmal!

Ric$ - 2016-03-31

(Életképek)

A sok komolytalan bolondság után egy odavágós igazi hamisítatlan rock est következik Április 2-án a budapesti YUK-ban, ahol a tempó, az ital és a mozgás elmaradhatatlan kelléke lesz a hat zenekaros mulatságnak.

Ric$ - 2016-03-31

[36 - 40]