(Életképek)

Az ír folk/punk bostoni helytartói, vagyis a Dropkick Murphys mostanában igencsak elkényezteti kis hazánkat, hiszen az elmúlt három évben minden nyáron megfordultak nálunk. Tavaly előtt, az Aerodrome fesztiváltól fáradtan, esőben szurkolhattuk végig a bulit a szemben lévő koncerthelyen, tavaly pedig az ország legnagyobb fesztiválján lépett fel Ken Casey és csapata. Az egész heti mostoha időjárást végigszurkoltam, hogy ha máskor nem is, legalább vasárnap este, a koncert idejére legyen esőmentes az idő. Bejött. Jó idő, jó társaság, hideg sör, Dropkick Murphys... Hát lehet ennél jobb nyári estét elképzelni?

Ric$ - 2016-07-07

(Életképek)

Hosszú idő után Nahi és a Long Road ismét színpadra áll Budapesten is. A nagysikerű újrónafői hétvége után, ahol a jó ügy érdekében lépett a csapat színpadra több száz ember előtt, pénteken a Rocktogonban játszanak. Június 3-án egy nagykoncert keretében lépnek a deszkákra, méghozzá Szepesi Richárd másik zenekara, a Nyugtalan után.

Ric$ - 2016-06-02

(Életképek)

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, a németországi Wacken Open Air
nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget
kapnak a 2016-os Wacken Open Air fesztiválon (2016. augusztus 4-6.), ahol további 29 ország
nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

Ric$ - 2016-05-12

(Életképek)

Májusban, péntek 13-án a budapesti S8 Underground Clubban igazán vészjósló extrém metalos zúzda várható. Hazánkba látogat a Finn melodic deathmetal csapat, az Event Relentless és nagy szeretettel fogadják őket a Blaha Lujza tér közvetlen szomszédságában a hazai underground képviselői, egy hagyományos magyar zúzással.

Ric$ - 2016-05-12

(Életképek)

Amikor megláttam ennek a bulinak a hírét elég rendesen megörültem. Két hatalmas (gyerekkori) kedvenc, és egy roppant ígéretes új banda, szinte ingyen? Több, mint remek választás szombat estére szerintem. Kocsiba pattantunk, és go a fővárosba, és irány a kalózos klub, azt úgyis szeretjük.

Ric$ - 2016-05-02

[31 - 35]