(Életképek)

Mint tudjuk, látjuk a fővárosban iszonyatosan sok koncerthelyszín zárt és fog bezárni. Elég csak a néhány éve a Petőfi Csarnokot, idén a Club 202-t említeni, no és a Dürer Kert sem áll stabil lábakon. Igen ám, de azért eközben nyílnak új helyek is, melyekben erősen ott van a potenciál. Ilyen mai alanyunk, az Astoria sarkán található Club Hungaricum, azaz a Polgári Mulató. A hely közlekedésileg iszonyat könnyen megközelíthető, befogadó képessége nagy, és későbbiekben akár két terem üzemeltetésére is lesz lehetősége, amivel már közel 1000 fő befogadására lesz képes.

Ric$ - 2016-09-01

(Életképek)

Nincs is annál nagyobb élmény, amikor úgy kezdhetek élménybeszámolót írni egy esztergomi rendezvényről, hogy maximális elégedettséggel távoztam. Öt évvel ezelőtt, amikor először rendezték meg az Esztör-napokat, igazából a kíváncsiság helyett a társaság vitt fel a Várhegyre, ugyanis a hagyományőrző csapatok között rengeteg ismerős, barát és még családtag is van/volt. Már az első alkalommal úgy jöttem le, hogy ez nagyszerű! Aztán évről évre megtekintettük, de idén azt mondtam, ennyi, erről írnom kell pár sort a világnak!

Ric$ - 2016-08-31

(Életképek)

Universal Monsters címmel április 22-én jelent meg a finn dark/gót rocker The 69 Eyes új stúdióalbuma, a 2012-es X lemez folytatása. Ráadásul idén novemberben élőben mutatja be az új dalokat a banda Budapesten!

Ric$ - 2016-08-23

(Életképek)


Idén első alkalommal rendezi meg az Esztergomi Önkormányzat a Nagyboldogasszony Ünnepnapok elnevezésű fesztivált a Széchenyi téren. Az esemény részletes programját kattintás után olvashatjátok!

Ric$ - 2016-08-12

(Életképek)

Sztárfellépők, remek koncertek és fergeteges hangulat! Ez jellemezte a Szent István Napi Zenei Fesztivált Esztergomban 2015-ben is. Idén továbbra is a jól bevált fellépőkkel és még szórakoztatóbb programokkal vár mindenki a Rugby Club Hotel!

Ric$ - 2016-08-01

[26 - 30]