(Életképek)

2010. február 6. (Szombat)

(Tizenhetedik bejegyzés)

Mielõtt még valaki valami elbaszott reklámra gondolna, nem kell megijedni! Semmi ilyesmirõl nincs szó! Sõt... Csupán Põcze Zsolti barátom volt elemében ma este, és okozott egy kis gyomorgörcsöt... Mert annyit röhögtem miatta! :)

Ric$ - 2010-02-22

(Életképek)

2010. január 31. (Vasárnap)

(Tizenhatodik bejegyzés)

Itt és most ünnepélyes ígéretet teszek arra, hogy nem lesz több, a látogatottsággal foglalkozó bejegyzésem. Ám itt a cím annyira adta magát, hogy nem tudtam kihagyni... :)
Nem is szaporítom a szót, inkább csak megköszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot, és rápillant az oldalunkra néha! :) Királyok vagytok! Nélkületek nem lenne értelme csinálni!

Viszlát nemsokára!

Ric$ - 2010-02-22

(Életképek)

Ma ünnepnap van. Az epillepsziások napja. De most komolyan! :D Nagy ötlet volt a virágboltosok szövetségének ezt a napot kinevezni a szerelem napjának... Gondolták, hogy átveszik az angolszász ünnepet, és hülyére keresik magukat... Bár az angoloknál ez a szeretet ünnepe (ezt se értem teljesen... mi a fasznak kell ilyen ünnepeket tartani?). És nem errõl a giccses szarról szól... 

Green - 2010-02-14

(Életképek)

2010-01-27 (Szerda)

(Tizenötödik bejegyzés)

Néha kell egy kis elmélkedés is. Ez most valami hasonló lesz. Méghozzá két hungarikumról fog szó esni. Az egyik a fröccs, a másik a Tüskevár. Ma este tartottunk egy kis összeruccanást. Feljött a Sógor, a Sógornõ, és Duli barátunk. Jómagam nem szeretem a vadászt, vagy ahogy másfelé mondják a boros kólát. Éppen ezért fogtam egy üveg félédes bort, méghozzá furmintot, elõvettem egy szódát, és jöhetett a fröccs. Sokan leszólják, pedig a fröccs egy piszok jó ital. Oltja a szomjat, és kellõ mennyiség után legalább akkorát üt, mint bármi más. Ha meg az ember normálisat iszik, vagyis olyat, ami borból készül, akkor még macskajaj sincsen másnap. Az mondjuk nincs a jó házi pálinkától sem, csak a lõréktõl, meg az "aromávalízesítettszeszesitaloktól". De olyat igyanak a hülyék, meg akik akarnak.

Ric$ - 2010-02-14

(Életképek)

2010. 01. 14. Csütörtök

Nos, újra kaptatok két hét pihenõt! :) Becsüljétek meg, mert nem biztos, hogy ez mindig így lesz! Szerencsétekre tanulnom kellett egy felvételire, és nem volt idõm Titeket fárasztani, de majd most... :)
Nemrég olvastam el Bence néhány írását, és meg kellett állapítanom, hogy fel kell kössem a gatyámat, mert simán leír a részben saját oldalamról! Az Õ írásainak hatására most én is egy kevésbe könnyed témát szeretnék megosztani veletek.

Ric$ - 2010-01-31

[146 - 150]