(Életképek)

Mint azt megígértem, igyekszem beszámolni a Hollandiában velem történõ dolgokról, illetve a tapasztalataimról... Íme a kiutazásom, illetve az elsõ  pár napom története:

Green - 2011-10-04

(Életképek)

Na, végre én is beregeltem... na jó, nem én, Richárd megcsinálta helyettem... de ezt a cikket én írom :D :D

Green - 2011-09-23

(Életképek)

Kedves Olvasók!
Az elmúlt néhány napban viszonylag sok megkeresést kaptam a regisztráció "bonyolult" menete miatt. Errõl szeretnék most pár gondolatot megosztani veletek!
Szerintem az Oldalunkra történõ regisztráció semmivel sem bonyolultabb, mint bárhova. Itt nem kell megadni a halott üknagymama lábujjtávközméretét, meg bankártyaszámot, vagy ilyesmit.
Legtöbben azt kifogásoltátok, hogy likeolni kell minket a Facebookon. Ez miért olyan nagy dolog? Az oldal jobb oldalán ott az a kis likebox, ráklikkelsz, hogy tetszik, és kapufa! HA tudtok tetszikelni játékokat, Kiskegyedet, meg hasonlókat, akkor ez sem olyan nagy was ist das! Vagy igen? Ennyire ciki minket olvasni? Hát sajnálom! ;)

Ric$ - 2011-09-14

(Életképek)

Üdvözlök Minden Kedves Olvasót megújult oldalunkon!
Elég mozgalmas volt az élet felénk, mióta félgõzzel megpróbáltuk feltámasztani az oldalt. Elsõ, és legfontosabb történés, hogy azóta már három tagúvá bõvültünk. Csatlakozott csapatunkhoz Dávid, aki egyenlõre csak a webmesteri feladatokat fogja ellátni, ám én szeretném, ha majd írna is! ;)

Ric$ - 2011-09-03

(Életképek)

Sziasztok Mindenkik!

Ric$ - 2011-08-22

[141 - 145]