(Életképek)

Hello Kedves Mindenki! :)
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kezd kicsit kavarogni körülöttünk az állóvíz. A látogatottság is emelkedik, lassan, de biztosan. Ugyan kivettem most néhány nap alkotói szabadságot, és nem írtam Nektek a héten, de sajnos a délutános hét az ilyen... :(
Rengeteg meglepetéssel készülünk Számotokra a Karácsony közeledtével. Részleteket nem akarok elárulni, legyen elég annyi, hogy érdemes lesz ránk odafigyelni! ;)
Mint bizonyára észrevettétek, Dávid is kezd irogatni, szerencsére, és Green is igyekszik a holland mélyföldrõl aktivizálni magát. Próbálunk arra törekedni, hogy ellásunk Titeket olvasnivalóval mindig. Ehhez kapcsolódik az egyik, amire szeretnék megkérni mindenkit! Továbbra is várjuk a javaslatokat, hogy mirõl/kirõl írjunk! Ha van valami/valaki, amirõl/akirõl olvasnátok, nosza! Osszátok meg velünk! Akár a fórumban, akár a Facebookon! :)
További jó olvasást mindenkinek! :)

Ric$ - 2011-10-29

(Életképek)

A Ric$ and Green szerzõivel való társulásom egy napsütötte keddi napon, május 3-án (az úr 2011. évében) vette kezdetét. Ne gondolja senki, hogy olyan nagy volumenû volt ez az esemény, hogy minden pillanatára tisztán emlékszem, a dátum is csak azért maradt meg a fejemben, mert aznap volt a matematika középszintû írásbeli érettségi vizsgám (és mivel a legtöbb embernek ez csak egyszer van, nem nehéz megjegyezni az idõpontját öt hónap távlatából). Mielõtt elkezdeném írásban reprezentálni a történteket, kicsit visszatekerem az idõt, hogy tisztán lássunk.

Dávid - 2011-10-21

(Életképek)

Nagy sokára, de itt a következõ beszámoló, és most egy kicsit rendhagyó formában... Következzen hát pár olyan fogalom, ami a Hollandiában letelepedni vágyók számára az elsõ napokban szinte biztos, hogy felbukkan...

Green - 2011-10-20

(Életképek)

Ma 2011. október 19-e van. Amennyiben számításaim helyesek, nem babráltam az oldal forrásában 48 napja. Ma viszont végre lehetõségem nyílt, hogy befejezzek néhány régóta tervezett opciót.

Dávid - 2011-10-19

(Életképek)

Jó régen nem írtam már blogot. Nem az én mûfajom, de azért valamennyire szeretem, különben nem írnám. Most, jó sok kihagyás után firkantok Nektek pár sort, hiszen ha valami pozitív történik az emberrel, akkor mindig van ihlet ilyesmihez! :)
Péntek este Kata születésnapját ünnepeltük, és összefutottam egy régi cimborámmal, akivel sajnos sokkal keesebbet találkozom, mint szeretnék. Beszélgettünk, és elmesélt egy történetet, ami olyan erõt, töltést adott, hogy elmondani, leírni sem lesz egyszerû! :)

Ric$ - 2011-10-09

[136 - 140]