(Életképek)

Még anno Bencével kezdtük ezt a hagyományt, hogy itt (is) köszöntjük a másikat szüLetésnapja alkalmából!
Kedves Olvasóink! Köszöntsük Dávidot, a legaktívabb tettestársamat, születésnapja alkalmából! :)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BARÁTOM!!! ;)

Ric$ - 2012-05-05

(Életképek)

gondolat, elképzelés, elgondolás, terv, idea, eszme, elmélet, koncepció, fogalom, felvetés, teória, elv, tanács, tipp, útmutatás, elõterjesztés, ajánlás, beajánlás, javallat, javaslat, ajánlat, indítvány.

Várunk most tõletek minden, a fent említett bármelyik cikkszónak eleget tevõ javaslatot az oldal fejlõdésével kapcsolatban. Itt fõként az én munkámat segítenétek, tehát, hogy tiszta legyen a kép, olyan ötleteket fogadnék szívesen, amelyek megvalósításának közvetlen vagy közvetett eredményeképp az oldal látogatása, olvasása, igénybevétele élvezhetõbb, szórakoztatóbb, számotokra egyszerûen jobb lesz.

Az ötleteket a Facebook-os oldalunkra várom: http://www.facebook.com/ricsandgreen  - Na és persze, ha még nem Lájkoltál minket, akkor azt se hagyd ki ;) Mindenkinek köszönöm elõre, aki ilyen téren segíti a munkámat.

Dávid - 2012-05-03

(Életképek)

Paddy and the Rats koncertre menni mindig öröm. Valamiért nagyon megfogott a zenéjük, meg az egész, amit képviselnek. Az egész, amit és ahogy csinálnak. Közvetlenek, a szó jó értelmében véve állatok. Ezt a tegnap este is bebizonyította. A párom Kata, és Ujasi Gergõ barátom kíséretében letámadtuk a Club202-t tegnap este. És milyen jól tettük...

Ric$ - 2012-04-08

(Életképek)

Nos, az utóbi idõben megint kicsit eltûntünk a balfenéken mindketten. Mármint Dávid és én. (Bencét szándékosan nem említem, hiszen Õ jelenleg csak tiszteletbeli tag, hiszen sem ideje, sem akarata nincs arra, hogy Titeket olvasnivalóval lásson el.)

Ric$ - 2012-03-15

(Életképek)

Nos, mivel ezt az írást mindig is szerettem, ezért döntöttem úgy, hogy elétek tárom. Viszont ami eddig visszatartott, az az, hogy nem szeretnék politizálni ezen az oldalon. Ezt sokszor, sok helyen megtettem már, és bele is fáradtam. Ennek, és az írás enyhe politikai felhangjának ellenére úgy döntöttem, hogy mátol ezt is elolvashatjátok! :)

Ric$ - 2012-02-25

[121 - 125]