(Életképek)

Mikor anno bevettük Dávidot komolyan elgondolkodtam, hogy kell-e bővülnünk három tagúvá? Ugyanez a kérdés felmerült Yoogee-nál is. Kell-e a harmadik tag? (A félreértések tisztázása végett: Green, alias Bence még mindig tag, csak az utóbbi időben inaktív. Jelezte már felém, hogy újra írni szeretne, aminek nincs akadálya, csak egyelőre még a lustasága kerekedett felül! :P )
Aztán az új design és a szerver/szolgáltató váltás idején eljutottunk arra a pontra, hogy még jobban kell bővülnünk. Többen jelezték, hogy szívesen olvasnának gyakrabban friss cikkeket, írásokat, de sajnos idő hiányában, meg a nyári uborkaszezonra való tekintettel nem törtük össze magunkat! :) Szélnek is eresztettem, hogy várjuk a jelentkezéseket azoktól, akik úgy érzik, itt a helyük köztünk. Kaptam ugyan pár ilyet, de silányabbnál silányabb munkákkal. Egészen keddig...

Ric$ - 2012-08-11

(Életképek)

Sziasztok!
Yoogee vagyok. Ha tetszik, ha nem mostantól én is írok az oldalra. Majd kiderül, hogy tetszik-e. Én inkább a gondolatébresztős vonalat kívánom képviselni. Ennek az az oka, hogy hozzám ez áll közelebb. Meg a fiúk elég sok filmmel, zenével és könyvvel bombáznak benneteket. Mondjuk ha a főnöki ráhatás erős lesz, akkor muszáj lesz nekem is belevetni magamat egy-egy ajánlóba :) De bízom benne, hogy nem ez lesz a jellemző. Remélem élvezni fogjátok a cikkeimet.

Yoogee - 2012-06-28

(Életképek)

Sok szeretettel köszöntök mindenkit a megújult oldalunkon! :) Nagy öröm számunkra, hogy ismét itt lehetünk, és olvasnivalóval láthatunk el benneteket! Ez alatt a kicsit több, mint két hét alatt, amíg kvázi "működésképtelenek" voltunk meglepően sok levelet kaptam a comeback-el kapcsolatban. Nem volt egyszerű a költözés, ugyanis semmiképpen sem akartunk csöbörből vödörbe kerülni. Sokáig is kereshettük volna a megfelelő tárhelyszolgáltatót, de nem kellett. Norbi barátom révén ráakadtunk a Gyümölcstárhelyre, akik korrektek, megbízhatóak, gyorsak, és elérhető áron dolgoznak! :) Mindenkinek ajánlom őket! ;) Aztán...

Ric$ - 2012-06-28

(Életképek)

Ha már szokássá, hagyománnyá vált ez a dolog, én sem maradok ki belõle, kívánok sok boldogságot és erõt a továbbiakban kedves barátomnak 25. születésnapján :)

Boldog Születésnapot Ric$! 

Dávid - 2012-05-21

(Életképek)

Ha már "vendégeskedem" Zsolti új klipjében, illõ, hogy meg is osszam Veletek! Az nézettség, a számláló bekadása ellenére is 16000 felett jár, egy nap alatt! Szép teljesítmény! Gratulálunk hozzá! ;)

Ric$ - 2012-05-14

[116 - 120]