(Életképek)


Ez volt az a koncert, amit azóta vártam, hogy a Holy Shit! újra mozgolódni kezdett. Az új dalok mocskosul ütnek, a banda nagyon pirít, mi kell még egy tökéletes estéhez? Hát sör, a Sportalsó és a remek társaság! :)

Ric$ - 2013-04-14

(Életképek)

2013 márc. 26
Bornholm, Lagerstein, Ex Deo, Alestorm koncert, Club 202. A buli az én szemszögemből! :)

Egész nap az volt az érzésem hogy nehézkes este előtt állok, hisz mondják hogy az ember azokon a koncerteken érzi jól magát, azt tudja élvezni amit ismer, és ez rám általában igaz.
Ebben az esetben egy olyan bulival néztem farkasszemet aminek a fellépői által képviselt műfajt nem is igazán fogadja be a szervezetem...
Az indulás ( mit ahogy az nálam lenni szokott, nem zökkenőmentes ) a megbeszéltekhez képest fél órás késéssel indultunk. Az én szeretett Csacsim hősiesen gyürte le a természet által elénk állított akadályokat. :)

G - 2013-04-07

(Életképek)

2013. 02. 16.
Kíváncsian vártam az estét, hiszen a régi-új felállású Vegát az esztergomi buli előtt nem láttam sajnos. A nyitó Hendrix Reload is jól hangzott, bár különösebben nem vagyok oda az öreg Jimi-ért, de akkor is ildomosnak éreztem, hogy már az előzenekaron is tiszteletemet tegyem. Köszönet a Hellgate-nek a közreműködésért!

Ric$ - 2013-03-07

(Életképek)

A mai nap olyat láttam, amilyet jóérzésű ember sosem akar, legalábbis merem remélni. Bementünk dolgozni a munkahelyemre, de mivel a termelés éppen áll, ezért szabadsággal hazajöttünk. Hazafelé ballagva a szemergő esőben megláttam a fentebb említett "incidenst"...

Ric$ - 2013-02-24

[106 - 110]