(Életképek)

Ez egy olyan este volt, amire nagyon kíváncsi voltam. A Republic zenekar mindig is olyan volt számomra, amit ha meghallok, akkor kellemes, de magamtól talán 2-3 dalukat hallgattam. Az év eleji tragédia, majd a bátor döntés, hogy egy új frontemberrel folytassák felfokozta a kíváncsiságomat annyira, hogy igenis lemenjek a koncertre. Itt, és még később pár alkalommal meg fogom ragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Sipos F. Tominak, hogy lehetőségem nyílt egy remek interjút készíteni velük, illetve a Rugby Club Hotelnek minden segítségért!

Ric$ - 2013-06-11

(Életképek)

Amikor először megláttam ama bizonyos videót, voltam annyira naiv, hogy az a dagadt riporter nem én vagyok. Aztán minél inkább gondolkodtam, emészgettem magamban a dolgot, arra jutottam, hogy talán mégiscsak nekem szól. Vajon miért is?

Ric$ - 2013-06-05

(Életképek)

Mocskosul vártam ezt a bulit. A The Joystix hatalmas favoritom, a logojukat a bőrömbe is vésettem rajongásom jeleként. A másik két csapatról csak annyit tudtam, hogy állítólag jók! :D
De a társaság és a buli miatt tudtam: Hatalmas buli lesz!
A bulit én is nagyon vártam, egyrészt a Főnököm által nagyratarott The Joystix  bulira voltam kíváncsi, mert bevallom hősiesen, felkészületlenül érkeztem erre az estére, az adott bandákról szinte semmit sem tudtam, de rá kellett döbbennem ez egy oltári hiba volt a részemről... :)

Ric$ - 2013-05-16

(Életképek)

Április 22-én került sor a bal karomon végigfutó tetoválás befejezésére. Nagyon vártam, hogy elkészüljön és már csak az utolsó simításokat végezte el rajta Vinnie. A gondolat nem magáról a tetoválásról fog szólni, hanem arról, hogy két idegen között milyen szálakat is tud megmozgatni egy szép tetoválás.

Yoogee - 2013-05-13

(Életképek)

Ez a cikk, egy teszt cikk! :) Olyan értelemben, hogy teszünk egy kísérletet arra, hogy G-vel közös írásokat publikáljunk, amolyan érdekességképpen. :)
Kitavaszodott... csicseregnek a madarak, támadnak a szúnyogok és a telemarketingesek...
de ez minket marhán nem érdekelt hisz az Omen egy kellemesnek igérgező tavasz-seggberúgó nyárindító bulival kecsegtetett a ZPben, hát nekivágtunk hogy az év első igazán jó buliját megnézzük. :)
Itt már rögtön közbe is vágok, hiszen az év első igazán jó bulija, az mindig a Másnaposok Bulija, január elsején... ;)

G - 2013-04-25

[101 - 105]