(Életképek)


Az idei nyáron rengeteg igényes zenei csemege jutott mindenfelé az országban. Az esztergomiak számára azonban külön öröm lehetett, hogy utazni sem kellett, hiszen a Rugby Club Hotel nyári fesztiválsorozatának részeként minden hónapban kapunk valami ínyencséget. Júliusra a Duna-Party jutott! :)

Ric$ - 2013-08-17

(Életképek)

 Szimpla nyaralásnak indult az egész ,amire egy nagyon kedves Barátnőmet hívta meg egy ex pasija.
Az uticél egy gyönyörű sziget a tengeren, két hét, mindent a férfi áll és hát az én kedves Barátnőm úgy volt vele, miért ne? Annyi mindent tett a férfiért az évek során, végülis megérdemli. Miért utasítana vissza egy ilyen kedves invitálást.

 Repülőjegy névre szólóan lefoglalva, két főhősünk úton a reptérre, majd egyszer csak a férfi óvatos célzást tesz arra, miszerint a Hölgy tisztában van -e vele, hogy vár cserébe bizonyos dolgokat.
A Barátnőm felháborodva kezdett kiabálni, hogy most azonnal kiszállna a kocsiból és nem megy vele sehová, de ekkor még a férfi nyájas volt. Elnézést kért és másfelé terelte a szót.
 
 Megérkezvén az álom szigetre, úgy tűnt minden rendben lesz, kellemes pihenésnek néz elébe a lány.
 Másnaptól azonban két hét borzalom, megaláztatás és lelkiterror várt rá.
 A férfi folyamatosan bombázta az obszcén megjegyzéseivel, kellemetlen helyzetbe hozta nyílvánosan és a dolog akkor csúcsosodott ki, amikor esténként jól be is rúgott.
 Undorító módon viselkedett és zaklatta a lányt minden éjjel.

 A történet nagyon dióhéjban ennyi lenne.
A kérdés, amit azóta is fejtegetünk a lányokkal - többek között ezzel a kedves Barátnőmmel is- , hogy nem lett volna semmi gond a szexel, ha a férfi nem ilyen köntösbe csomagolja szándékát.

 Ugyanis, miért ne lehetne a Nőknek is szabad egy - két egészségügyi kufirc? Nyaralás, szép hely, tenger part.... éppenséggel belefér. NEKÜNK IS!

 A férfiak úgy gondolják, hogy ha egy nő szabadosan igényét támasztja egy szexre, majd ő kér a végén, hogy menj tovább, akkor kurva.
 Ha ők teszik ugyanezt, akkor az menő. -.-

 Nos Uraim! Mélylevegő és kezek a pulzusra, mi is szexelhetünk csak az élvezet miatt, aztán léc.

Ez a nyaralás is telhetett volna kellemesen, szexel fűszerezve, ha Nőként tudnák kezelni a hímek a Hölgyeket, nem hentesárunak.

 Mi is elmegyünk egy - egy éjszakára vagy még annyira sem... pár órára - ha mázlink van a pasival és nem csak perceket ad. -.-

 Nem értem, hogy miért kell különbséget tenni a férfi-szex és a női-szex között.
Mi is pontosan ugyanannyira szeretjük és akarjuk, mint a kanok. Semmivel sem kevésbé. Akkor miért van mégis úgy elkönyvelve, hogy a Nagykönyv szerint a nők csak otthon, párnák közt, több hónapos/éves kapcsolatban tehetik?

 Szebbek vagyunk, jobb a dumánk, jobb az illatunk...hogy az összképről már ne is beszéljek. -ezt hagyjuk otthon a hálószobának?

 

Bridge - 2013-08-10

(Életképek)

Sok idő telt el, hogy nem néztem fel az oldalra...ennek több oka is volt. Az életem rohamosan változott, hol mélypontok gödrében, hol magaslati pályákon szálltam. Túlzás nélkül mondhatom, hogy megjártam a Poklot, majd most eljutottam oda, ahová mindenki szeretne. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott.
 A Pokolban eltölött időm alatt volt szerencsém sok mindent érezni: Kínt, Boldogtalanságot, Gyötrelmet, - amelyben hol én voltam gyötrelmeim okozója, hol hagytam, hagy gyötörjenek-. Ami mégis a legjobban  fájt, szinte szét tépett legbelül, az a tipródás volt,hogyan változtassak az Életemen úgy, hogy azzal senkit ne  bántsak.
 Hónapokig ültem a Poklomban. Egyetlenegy tápláléka volt a Lelkemnek és az Elmémnek, amit az elmúlt egy évben Yoogi Barátnőmtől tanultam.
 Aki igazán szeret, szeretni fog a változásaimmal együtt is. Figyeljek befelé. Figyeljek magamra. Hallani fogom azt a belső hangot, Önmagam hangját és csak figyeljek rá.
 

Bridge - 2013-08-10

(Életképek)

Ric$ - 2013-07-09

(Életképek)

Mikor láttam a hirdetést a neten, hogy az osztrák Nova Rock fesztivál előtt Budapesten is el lehet csípni az ausztrál rock-fenegyerekeket, akkor már tudtam, mi is megyünk! Kétszer kihagytam őket itthon, harmadszor semmiképpen sem akartam! :)

Ric$ - 2013-06-13

[96 - 100]