(Életképek)


Mindig is szerettem volna részt venni az Akusztik műsor egyik felvételén. Sosem gondoltam volna, hogy az egyik örökös kedvenc magyar bandám, az Action felvételén lehetek ott. Nagyon vártam az estét, a felvételt, meg azt, hogy akusztikusan is hallhassam a klasszikus dalokat. :)

Ric$ - 2013-09-27

(Életképek)


Amikor tavasszal az Alestorm előtt lépett fel az Ex Deo, akkor rajongó lettem. Ott, azon estén annyira meggyőztek, hogy nem volt kérdéses, hogy ezen az estén ott a helyem a Club 202-ben. Az már csak hab volt a tortán, hogy a főbanda pedig egy régi kedvencem, a Nile volt. Tökéletes párosítás, hát lássuk! :)

Ric$ - 2013-09-24

(Életképek)

Nos, ha egyvalamit biztosan tudtam az életemben az az volt, hogy piercinget én soha az életben nem szeretnék. Tetoválásom van. Aki valaha is találkozott velem, annak ez igen nyilvánvaló, mivel nem vonom meg magamtól azt az élményt, mikor lelkesen egy új mintát kiötlök, aztán pedig várom a soromat a listán a nagy napig :) Szeretem. Ez így az életem része. Valahogy a piercing az más téma volt nálam. Nagyon tetszettek bizonyos helyeken a bizarr fémdarabok. Persze mindezt csupán más embereken csodáltam. Mind a bátorságukat, mind a kiválasztott ékszert természetesen. De legfőképp a bátorságot. És bizton állítottam minden kedves ismerősnek, aki megkérdezte, hogy nekem bizony nem kell. Engem ne szúrkáljanak át hatalmas tűkkel, hogy aztán behelyezzenek egy darab fémet a testembe.

Yoogee - 2013-09-14

(Életképek)Augusztus 18-ára duplán kijutott a jóból az esztergomiaknak. Egy napon, egy időben, egymástól 50-60 méterre lépett fel a Tankcsapda és a Kárpátia. Nehéz a döntés ilyenkor az egyszeri zenehallgatónak, melyiket is válassza. Mi a cimborákkal összebeszélve a punk & roll mellett döntöttünk, és leballagtunk Csapdára az esztergomi Rugby Club Hotelbe. :)

Ric$ - 2013-08-19

(Életképek)


Az első nap után felfokozott várakozással mentem le szombaton. A rock-legendák napján olyan fellépők vártak, mint a Come On, Balázs Fecó, Charlie, Blues Revolver és a zárszónak az utolsó pillanatban berakott Rock and Roller. Erős program... :)

Ric$ - 2013-08-17

[91 - 95]