(Életképek)

A Tankok zúzása után tudtam, hogy jó érzés lesz lemenni a PASO koncertjére, és kicsit táncolni, ugrálni, meginni pár sört. Az már csak hab volt a tortán, hogy a bemelegítő szerep ezúttal a Trick zenekarnak jutott, akikről már adtunk hírt oldalunk hasábjain, és szerkesztőségünk tagja, Atilla az énekes-gitáros. Tudtuk, hogy remek estének nézünk elébe, ezért Dávid, Yoogee, egy közös barátunk Orsi és jómagam a Rugby Club Hotel felé vettük az irányt.

Ric$ - 2014-08-20

(Életképek)


Amikor először hallottam, hogy az idén negyedszázados jubileumot ünneplő Tankcsapda augusztusban újra ellátogat Esztergomba elengedtem egy elégedett mosolyt. Mivel idén csak nagyon kevés nyári fellépést vállaltak, sejtettem, hogy különleges show-al és setlisttel készülnek, ami sokat dobhat majd a bulin. Tavaly is korrekt koncertet adtak a Fesztiválszigeten, ezért idén még bizakodóbb voltam, főleg a sajtótájékoztató után, ahol egy remek hangulatú és roppant közvetlen interjút adott nekünk Lukács Laci.

Ric$ - 2014-08-18

(Életképek)

Hagyományosan, minden év augusztus 20án ünnepeljük Államalapító Szent István királyunkat. A jelenlegi, városi helyzet elemzésébe nem mennénk bele, inkább arra fókuszálunk, hogy a Rugby Club Hotel és a fesztiválsziget ezúttal sem hagy minket tartalmas és elérhető áron kínált szórakozási lehetőségek nélkül! Az augusztus 15 és 20 között megrendezésre kerülő rendezvény az alábbi programokat kínálja nekünk:

Ric$ - 2014-08-09

(Életképek)

A remekül sikerült első nap után határozottan nagy kíváncsisággal mentem le a második estére, annak ellenére, hogy Molnár Ferenc inkább irodalmilag érdekel, nem zeneileg. Ám itt mégiscsak nagykoncertről beszélünk. Azért ilyen kaliberű produkciók nem számítanak mindennapos vendégnek városunkban, így megérdemlik a figyelmet.

Ric$ - 2014-07-01

(Életképek)

Ric$ - 2014-06-21

[81 - 85]