(Életképek)

2014. december 1-jén jelenik meg a tatabányai Dirty Dogs zenekar Félúton című EP-je. A kislemezen négy új felvétel mellett megtalálható lesz egy régebbi daluk átdolgozása is.

Ric$ - 2014-11-10

(Életképek)

Elég kalandosan indult az este, ugyanis jelentős csúszással sikerült útnak induljunk Esztergomból, ráadásul a 10-es úton lévő útzár sem hajtotta a malmunkra a vizet, így jelentős késéssel, egészen pontosan a Brainstorm kezdő taktusaira léptünk be a Barba Negra fedélzetére. A helyre való bejutás ezúttal is zökkenőmentes volt, a biztonságiak ezúttal is normálisak voltak, a pultnál pedig a Trackből ismerős arcokkal találkoztam. Az italárakat továbbra is kicsit borsosnak ítélem meg, viszont a hely maga korrekt. Gyorsan csekkoltuk a merch pultot, köszöntünk Hartmann kollégának, megvettük, amit akartunk, aztán hagytuk, hogy a Brainstorm metálja bólogatásra késztessen.

Ric$ - 2014-09-30

(Életképek)


...Leukémia Apokalypsis, Beholder, Tisztán a cél felé, KiHovaTanúi
Amikor először szembesültünk a buli tényével, kicsit meg is mosolyogtuk: Esztergomban, Madball? Túl kicsi ahhoz a Sportalsó, stb. Aztán ahogy közeledett a dátum, és derültek ki a részletek, fellépők sorrendje, és ehhez hasonlók, egyre inkább kezdtük elhinni a dolgot. A hat előzenekart mondjuk túlságosan is soknak tartottam már előre is, a fele bőven elég lett volna.

Ric$ - 2014-09-29

(Életképek)


Az Infected Mushroom volt az a duó, aki bevezetett engem a pszichedelikus zene elektronikus vonalába még a Vicious Delicious című albumuk idején. Azóta is megmaradtam rajongójuknak, elképesztőnek és zseniálisnak tartom munkásságukat. Tavaly szeptemberben volt alkalmam látni őket élőben is, csalódás nélkül, elégedetten és még nagyobb rajongással térhettem haza. Természetesen egy ilyen élmény után az idei eseményen való részvétel nem is volt kérdéses.

Dávid - 2014-09-20

(Életképek)


Szeretnék most nektek egy történetet elmesélni arról, milyen is volt számomra a 2014-es hatvani Reggaecamp. Tudom, kicsit megcsúszott a dolog, de most éreztem idejét annak, hogy írjak erről a fesztiválról. Mélyre menő koncertelemzések és értékelések helyett inkább következzen most egy élménybeszámoló (úgysem blogolunk soha).

Dávid - 2014-09-14

[76 - 80]