(Életképek)

Amikor nyáron sikerült elcsípnem az utolsó pillanatban beugrott Junkiest, akkor örömmel konstatáltam, hogy a csapat remek formában van, és felszántják a színpadot, ahogy kell. Akkor a dallista is jó arányérzékkel lett összeválogatva, így hát kíváncsi voltam, mit fognak mutatni klubban, kisebb színpadon, ráadásul két frankó előzenekarral.

Ric$ - 2015-02-03

(Életképek)

Miként foglaljam össze Nektek ezt az 5 évet? A legtöbben úgyis itt vagytok velünk az elejétől, sőt, könnyen lehet, jobban tudjátok az egészet, mint mi. Ennek ellenére teszek egy kísérletet rá, hátha sikerül. :)
5 év? Nem semmi.
Golyó általi kötel? Helyes! 
5 év,  te jó ég :) 

Ric$ - 2015-01-28

(Életképek)

Bármennyire nem vagyunk hírportál, mostanában rendre elő-előfordul néhány hír, hírecske. Néha szeretünk kibújni a saját magunk által alkotott korlátok közül, és egy-egy szívünknek kedves ügy mellé odaállni. Ez a könyvmegjelenés pontosan ilyen. Imádom az ifjúsági regényeket, és minden olyat, amivel a fiatalokat olvasásra lehet ösztönözni. Amikor elolvastam az ízelítőt a könyvből, akkor meggyőződésemmé vált, hogy erről nekünk is hírt kell adnunk, még a kritika előtt!

Ric$ - 2014-12-08

(Életképek)

Félúton címmel december 1-én megjelent a tatabányai Dirty Dogs új, 5 számos EP-je!

Ric$ - 2014-12-03

(Életképek)

Ezt az estét nyugodtan mondhatom, hogy baromira vártuk. A két héttel korábbi Enough Has Been Said buli is kiválóan sikerült, így nem is lehetett kérdés, hogy ez a koncert vajon milyen lesz? Ráadásul nem csak a Thell Barrio miatt volt várós a banzáj, hanem azért is, mert a C.Y.D. Here Come Fuckin Bastards EP-jének a lemezbemutatója volt eme hangverseny, és két olyan banda, a Hatvan City Hardcore Crew és a Septic Pain is csatlakozott, akik még korábban nem jártak a Sportalsóban. Azért ez így már igencsak hardcore örömünnep!

Ric$ - 2014-11-18

[71 - 75]