(Életképek)

Mivel a tavalyi FEZEN-es Hellyeah koncert megszólalása hagyott némi kívánnivalót maga után, ezért nem volt kérdés, hogy a Barba Negrában is megnézzük a bandát. Nagyon vártam a bulit, hiszen a helyszín miatt evidens volt, hogy a hangzás ezúttal penge lesz, és azért egy klub, az mégiscsak egy klub, úgymond autentikus környezet.

Ric$ - 2015-07-01

(Életképek)

2015. június 15-én jelent meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT vadonatúj szerzeménye – Privát Mennyország címmel -, mely egyben a készülő negyedik album első dala, és amelyhez rögtön klipet is forgatott a banda. A Hangfalakból és a Laza nyári dal című slágereket jegyző, a hammerworld.hu közönségszavazásán 2015 egyik reménységének választott, egyre népszerűbb csallóközi rocktrió a nyári fesztiválfellépések alkalmával ízelítőt ad az új album dalaiból is.

Ric$ - 2015-06-17

(Életképek)


Aki egy kicsit is jártas a hegymászásban, az biztosan hallotta már Suhajda Szilárd nevét. Az esztergomi kötődéssel is rendelkező fiatalember tavaly részt vett a Broad Peak 2014 expedíción, amiről hétfőn mesél is nekünk!

Ric$ - 2015-05-15

(Életképek)

Kalapács József már közel 4 évtizede kikerülhetetlen tényezője a hazai rock életnek. Május 8-án, pénteken első ízben látogat a főváros legfrekventáltabb helyén lévő rock szentélybe, a Légó Clubba.
A majdnem kétórás műsorban a legismertebb klasszikus rock nótákat és Józsi korábbi illetve jelenlegi zenekaraiból ismert slágereit vonultatja fel zenésztársával. Akusztikus gitáron Závoti Zoltán kíséri, akivel az 2009-ben alapított Kalapács és az Akusztikában játszanak együtt. Az estet két felvidéki zenekar, az Ayers Rock és a nem rég új klippel jelentkező Kerecsen színesíti majd. Azokat pedig, akik maradnának még, hajnalig tartó rockdiszkó szórakoztatja, a legjobb magyar és külföldi előadókkal a palettán.

Ric$ - 2015-05-01

(Életképek)


Ha meg kellene neveznem az első öt olyan zenekart, akik hatalmas hatással voltak rám, akkor a Body Count után egészen biztosan a Dog Eat Dog lenne a második, akiket megemlítek, hiszen kívülről fújom a komplett diszkográfiájukat. Volt szerencsém látni őket az újraindulás után, hatalmas tömeg előtt (2006, Klikk Fest, Érsekújvár) és most végre kipipálhattam az igazán autentikus környezetet, a klubot is. Állítom, az első 10 emberben benne voltunk, akik megvették a jegyet a koncertre. Szinte vágtuk a centit, és én titkon azon imádkoztam magamban, hogy legyen szaxofon, ne úgy, mint 2006-ban. :)

Ric$ - 2015-04-30

[66 - 70]